Mit tegyek, ha gyakran ég a gyomrom és ezáltal hányingerem lesz?
Figyelt kérdés
Általában azt érzem, hogy éhes vagyok.. pedig előtte ettem 3 órával, akkor csak nem lehetek éhes.. Szörnyű érzés :S2013. máj. 31. 08:23
11/12 anonim válasza:
Nekem hányingerrel kezdődött a dolog, orvosról orvosra jártam, majd gyomortükrözés (altatásban), a diagnózis=> reflux, felirtak Conrlolocot 40mg-ot ha szedtem nem volt gondom de ha abba hagytam mindjárt gond volt. Ekkor kezdtem keresgélni kipróbáltam mindent teákat szódabikarbónát, stb. majd rátaláltam a gyomoreges.info oldalra majd végigcsináltam a kezelést és végleg megszünt!
Az alapvető okot kell megszüntetni, hogy elmúljon a gyomorégés. A kiváltó ok pedig a stressz! Én észre sem vettem és úgy alakult ki, ami kihozta az egy antibiotikumos kezelés volt!
Antibiotikumot csak a legvégső esetben kell szedni!!!!
12/12 anonim válasza:
11-es, egy kis gyomorégés még nem reflux. Ne ijesztgesd már egyből tükrözéssel meg antibiotikummal, mert ez elég drasztikus megoldás, nem valószínű, hogy ilyen stádiumban tartana már a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!