Bio elelmiszerekkel kapcsolatban a kerdesem a kovetkezo lenne: amit a boltokban arulnak bio elelmiszerek cimszo alatt, azok tenyleg bio elelmiszerek, vagy csak egy jo reklam fogas h dragabban el tudjak adni?
Bio.
A kérdés nem ez, hanem hogy ha bio akkor neked attól jó lesz?
Ezt most nem ertem mert irtad..
h ha bio az az elelmiszer akk elvileg azt jelenti h nincsen benne a sok egeszsegrombolo adalek meg stb, elvileg
Ez igaz.
És az élelmiszereinkkel a legnagyobb probléma, a legnagyobb egészségromboló hatást az adalékok okozzák, vagy mondjuk a permetszer maradványok?
Az nem baj, hogy a lebiobb biobúza is glutént tartalmaz, a biotej meg növekedési hormonokat? Ezek sokkal többet ártanak, mint némi adalékanyag.
A bio zöldségekkel, gyümölcsökkel tökéletesen egyetértek.
Elvileg ellenőrzik a biológiai gazdálkodást és feldolgozást. Hogy valaki bízik-e benne az inkább a személyiségről árul el sajátságokat. Én például tudom hogy ellenőrzik, mégsem bízom annyira (saját nyomorom?), hogy erre adjak ki több pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!