Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jól teszem, ha a szellentést...

Jól teszem, ha a szellentést / pukizást / fingást visszatartom? EDZHETŐ a bél, hogy tartsa bent? Mert most Reménytelen a helyzet. Megszámoltam tickerrel,147 szer kellett tegnap szellenteni. Itthon. Parodikus tudom, de igaz.

Figyelt kérdés

Nincs más választásom, vissza kell tartani!!! Most épp nem dolgozom, de mi lesz majd bent a melóban? És az új csajomnál se ezzel akarok bemutatkozni, "vagy jobb parfümöm is ennél".

ELEGEM VAN. ELHATÁROZTAM, hogy csak a WC-n. ÉS VISSZAFOGOM, nem eresztem ki. BE FOG VÁLNI, EDZHETŐ a BÉL, hogy fogja vissza magát???

ELÉG VOLT!!! NEM AKAROK TÖBBET FINGANI :(

Olyan rossz így élni, mindig zavar, mit csináljak?

És mikor meg már abbamarad, akkor utána meg ÉHES VAGYOK.

tehát egész nap gáztermelés van, és utána evés, és újra...

:(

26/F egészséges testtömegindex, szoktam futni járni is.

Reggelente: teljes kiö. müzli tejjel meg egy banán

Ebéd: normál menü. mindenféle, és saláta.

Vacsora: mikor mi, tojás, sonka,pirítós, tea, saláta. meg joghurt gyakran.

2013. máj. 29. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

"DE a nyugati országokban is már csak kis mennyiségben fogyasztanak húst"

És betegek is. Tehát a táplálkozásból nem csinálsz komoly, tudományos kérdést, egyszerűbb lezárni úgy, hogy a tej az egészséges (valami hülyétől hallhattad, mérd meg egyszer a fehérje tartalmát, néhány % az nem sok. Tények.)

Ki fogom belezni a tejet ajánlókat.. komolyan, ez már beteges ami megy..

A tojásos reggeli a legjobban emészthető, legkönnyebb étel. A tej rohad sokáig felnőtt egyedekben.. Hihetetlen, hogy az egészségedről van szó, de nem akarsz vitázni. Páciens. A türelem szóból származik. Türelmes vagy az egészségeddel kapcsolatban? El akarod kerülni a vitát az egészségeddel kapcsolatban?

Akkor sosem fogjuk megérteni egymást, ez egészen biztos. Jó tejivást meg müzlizést.. én ki fogom irtani ezt az emberekből..

2013. máj. 30. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Harcműves, hajrá. Csak majd ha az derül ki a húsodról pár év múlva h bár azt hittük jó a testnek, de egy új kutatás azt mondja, hogy többet árt, mint használ, akkor pont ilyen határozottan harcolj a hús ellen is. Osztom sok gondolatod, de ilyen magabiztossággal nem merném más arcába tolni a véleményem, mert mondjuk jó pár éve még a tejet szinte kötelezőnek mondták, annyira egészséges, egy ideje pedig úgy tűnik, hogy egyáltalán nem. De akármiről kiderülhet akármikor, hogy jó vagy nem jó.
2013. máj. 31. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

A gondolatmenet jogos.

Csakhogy:

A tejről nagyon régóta ismert, hogy mennyire káros. Bizony!

És akik ezt mindig is titkolták, azok még ma is kötelezőnek és egészségesnek mondják. Nem változott semmi.

A húsról régóta terjeng hogy ártalmas. A vegánok közül rengeteg ember ebben hisz. Rendszeres jönnek ki 'kutatási' eredmények a húsok káros hatásaival kapcsolatban. Pl. talán legújabb láz a kreatinból képződő szív-érrendszeri betegségeket okozó vegyület.

És? Az őseink húst ettek, ez egyértelmű. Most akkor mi inkább együnk egy kis cukros gabonapelyhet? Az a helyzet, hogy nincs jobb alternatíva a húsnál, legfeljebb a mértékét lehet szabályozni pl. sok zöldség, kevesebb hús.

A húsról ne feledjük el, hogy természetes tápláléka volt mindig is az őseinknek, szinte végtelenül hosszú időn át.. azaz hozzánk tartozik. Nem a mamut hús vagy a nemesített szarvasmarha.. gondolkodjunk vízi állatokban, puhatestűekben, kukacokban, tojásban, madarakban, kis emlősökben.

2013. máj. 31. 11:25
 14/14 A kérdező kommentje:

A történet így végződött:

sikerült megoldani ezt a poénos helyzetet :o)

A titok nyitja az volt, hogy mindig

- minden nap ugyanabban az időben kell enni. Tehát a rendszeres reggeli, ebéd, vacsorát be kell tartani mindig ugyanakkor.

- rendes kenyeret is kell ennem reggelire, és utána csak kevés gyümölcsös müzlit tejjel (mert a sok müzli +tej + ráadás kávé miatt lettem anno nagyon szeles.)

Szóval az hogy alig ettem kenyeret, a finom friss kenyeret ami úgymond "kitámasztja" a bélrendszert, az hiányzott.

Az volt az oka a sok szellentésnek.

De mára ez megoldódott

Most reggelire általában pirítóst + 1 főttojást reggelizek teával vagy tejeskávéval. és így ez jó. ahogy van időm ez után eszek egy kis gyümölcsös müzlit tejjel / joghurttal, de csak kis mennyiséget, egy nagyobb teáscsészényit. (Nem akkora nagy tele mélytányérral, mint anno.)

Szóval ennyi.

Üdv. mindenkinek! :)

2014. jan. 12. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!