Jól teszem, ha a szellentést / pukizást / fingást visszatartom? EDZHETŐ a bél, hogy tartsa bent? Mert most Reménytelen a helyzet. Megszámoltam tickerrel,147 szer kellett tegnap szellenteni. Itthon. Parodikus tudom, de igaz.
Nincs más választásom, vissza kell tartani!!! Most épp nem dolgozom, de mi lesz majd bent a melóban? És az új csajomnál se ezzel akarok bemutatkozni, "vagy jobb parfümöm is ennél".
ELEGEM VAN. ELHATÁROZTAM, hogy csak a WC-n. ÉS VISSZAFOGOM, nem eresztem ki. BE FOG VÁLNI, EDZHETŐ a BÉL, hogy fogja vissza magát???
ELÉG VOLT!!! NEM AKAROK TÖBBET FINGANI :(
Olyan rossz így élni, mindig zavar, mit csináljak?
És mikor meg már abbamarad, akkor utána meg ÉHES VAGYOK.
tehát egész nap gáztermelés van, és utána evés, és újra...
:(
26/F egészséges testtömegindex, szoktam futni járni is.
Reggelente: teljes kiö. müzli tejjel meg egy banán
Ebéd: normál menü. mindenféle, és saláta.
Vacsora: mikor mi, tojás, sonka,pirítós, tea, saláta. meg joghurt gyakran.
"DE a nyugati országokban is már csak kis mennyiségben fogyasztanak húst"
És betegek is. Tehát a táplálkozásból nem csinálsz komoly, tudományos kérdést, egyszerűbb lezárni úgy, hogy a tej az egészséges (valami hülyétől hallhattad, mérd meg egyszer a fehérje tartalmát, néhány % az nem sok. Tények.)
Ki fogom belezni a tejet ajánlókat.. komolyan, ez már beteges ami megy..
A tojásos reggeli a legjobban emészthető, legkönnyebb étel. A tej rohad sokáig felnőtt egyedekben.. Hihetetlen, hogy az egészségedről van szó, de nem akarsz vitázni. Páciens. A türelem szóból származik. Türelmes vagy az egészségeddel kapcsolatban? El akarod kerülni a vitát az egészségeddel kapcsolatban?
Akkor sosem fogjuk megérteni egymást, ez egészen biztos. Jó tejivást meg müzlizést.. én ki fogom irtani ezt az emberekből..
A gondolatmenet jogos.
Csakhogy:
A tejről nagyon régóta ismert, hogy mennyire káros. Bizony!
És akik ezt mindig is titkolták, azok még ma is kötelezőnek és egészségesnek mondják. Nem változott semmi.
A húsról régóta terjeng hogy ártalmas. A vegánok közül rengeteg ember ebben hisz. Rendszeres jönnek ki 'kutatási' eredmények a húsok káros hatásaival kapcsolatban. Pl. talán legújabb láz a kreatinból képződő szív-érrendszeri betegségeket okozó vegyület.
És? Az őseink húst ettek, ez egyértelmű. Most akkor mi inkább együnk egy kis cukros gabonapelyhet? Az a helyzet, hogy nincs jobb alternatíva a húsnál, legfeljebb a mértékét lehet szabályozni pl. sok zöldség, kevesebb hús.
A húsról ne feledjük el, hogy természetes tápláléka volt mindig is az őseinknek, szinte végtelenül hosszú időn át.. azaz hozzánk tartozik. Nem a mamut hús vagy a nemesített szarvasmarha.. gondolkodjunk vízi állatokban, puhatestűekben, kukacokban, tojásban, madarakban, kis emlősökben.
A történet így végződött:
sikerült megoldani ezt a poénos helyzetet :o)
A titok nyitja az volt, hogy mindig
- minden nap ugyanabban az időben kell enni. Tehát a rendszeres reggeli, ebéd, vacsorát be kell tartani mindig ugyanakkor.
- rendes kenyeret is kell ennem reggelire, és utána csak kevés gyümölcsös müzlit tejjel (mert a sok müzli +tej + ráadás kávé miatt lettem anno nagyon szeles.)
Szóval az hogy alig ettem kenyeret, a finom friss kenyeret ami úgymond "kitámasztja" a bélrendszert, az hiányzott.
Az volt az oka a sok szellentésnek.
De mára ez megoldódott
Most reggelire általában pirítóst + 1 főttojást reggelizek teával vagy tejeskávéval. és így ez jó. ahogy van időm ez után eszek egy kis gyümölcsös müzlit tejjel / joghurttal, de csak kis mennyiséget, egy nagyobb teáscsészényit. (Nem akkora nagy tele mélytányérral, mint anno.)
Szóval ennyi.
Üdv. mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!