Mit jelent az, ha valaki evés közben nézi azt, amit eszik?
Figyelt kérdés
Gondolom most mindenki ritka egyszerű embernek néz, de sokszor mondták már nekem, hogy túl sokáig nézem az ételt, amit éppen eszek, és egyáltalán fel sem nézek, miközben táplálkozom. Azt mondják, hogy ez "nem jó" dolog...
Van ennek valami értelme, jelentése?
#étel nézése #táplálkozás közben
2013. máj. 23. 18:56
1/4 A kérdező kommentje:
Túlzottan nem szeretek enni, leginkább akkor eszem, ha éhes vagyok - esetenként ha megengedhetem, akkor azt, amit megkívánok.
2013. máj. 23. 18:58
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lehet nézni az ételt, amit eszünk. Az nem jó viszont, ha TV-t nézünk evés közben.
4/4 anonim válasza:
...
*A választ kezeld humorral*
Na most kemény embereknél, akik tudják hogy bármikor megtámadhatják őket -katonák, katona képzést kapott emberek vagy csak szimplán óvatos emberek- egyértelmű, hogy kajálás közben nem az ételt fogja nézni, hanem a környezetet. Családban, lakásban ennek sok értelme nincs, hacsak nem a jó megszokás, hogy egyszer nem biztonságos körülmények között kell enned akkor már rutinosan kifelé figyelj evés közben is s ne a kajára meredj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!