Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Esti sajt nem baj?

Esti sajt nem baj?

Figyelt kérdés

Mostanában rászoktam, hogy este lefekvés előtt (10 vagy ritkán éjfél között) fogom a sajtszeletelőt meg a sajtot és elkezdek szeletelgetni és enni, csak úgy magában

imádom a sajtot, de múltkor anyám rámutatott, hogy a 2.5kgos ementáliból pár nap alatt 1kgos ementáli lett, és ő nem nyúlt hozzá:D prímán elfogyasztok 30-40 dekákat egy evésre... ezzel csillapítom az étvágyam, meg élvezem a sajt ízét, amit imádok

ez baj? vagy milyen hatása lehet?

#sajt #zabálás #este #evés #sajtszeletelő
2013. máj. 22. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyilván érdekes és fontos kérdés, de elsősorban annak akit érdekel a téma. Van aki az ÁBSZ szaklapokat olvassa, van aki a sportúságot. Van akinek ez az évszázad kérdése, van akinek nem. Én magam rákerestem a neten, s a wikipedia leaky gut cikkéből az derül ki hogy még az is vitatott hogy külön betegségről, vagy betegségek rédzjrlendégéröl van-e szó, ill. , hogy a cikkben lévő tucatnyi ok közül (a sajt on s tejtermékeken túlmenően)mi is okozza.
2013. máj. 23. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Na ezért is érdekes :))
2013. máj. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!