Töltött paprika miatt puffadtam fel?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem egy töltött paprikát, és azóta nagyon rosszul érzem magam. Nem tudtam büfizni, hiába vettem be gyógyszert, hiába tettem magamra a masszázsövet, hogy kicsit mozgassa át a gyomrom, hiába ittam teát, ásványvizet, semmi nem használ.
Mit kellene tenni?
2013. máj. 20. 09:03
1/1 anonim válasza:
Ha még mindig puffadtnak érzed magad, akkor most próbáld meg, hogy nem az övtől várod, hogy átmozgasson, hanem te magad próbálsz meg egy kicsit többet mozogni. Pl. elmégy egy körútra akár gyalog, akár egy jó adagot kerékpározni, stb. stb. Egész biztos, hogy megjön a hatás, és "elszáll" a puffadást okozó gáz!
Egyébként nem gondolom, hogy a paprika okozta, de ha legközelebb is ez a tünet jelentkezik, ... szóval érdemes odafigyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!