Sörhas eltüntetése?
Figyelt kérdés
Alapból nem vagyok hájas, csak a hasam nagy. Imádok enni, de sportolok mellette sokat, így hízni nem hízok, csak a hasam nőtt nagyra. Ha csökkentem a bevitelt, tehát csak annyit eszem, amíg éhes vagyok, és nem csak azért, mert valami finom, mennyi idő alatt lehet látványos változást elérni?
19/F
2013. máj. 20. 00:59
1/5 anonim válasza:
rendszeresen tornázz, fuss sokat, étrend+ súlyzós edzés, tömegnövelés
2/5 A kérdező kommentje:
Igaz az étrendem nem túl jó (inkább a borzalmas jelző illik rá), de a többi hellyel-közzel megvan. Ez segít a nagy has eltüntetésében? Én eddig azt hittem, kevesebbet kéne ennem.
Köszönöm a választ
2013. máj. 20. 22:25
3/5 anonim válasza:
A kaja mennyiségét is csökkentsd, természetesen. Csak az első napokban lesz fura, aztán szűkül a gyomrod térfogata, akkor már kevesebbel is eléred a jóllakottság érzését.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem, 2-3 hét alatt látható eredményeket lehet elérni.. :)
2013. máj. 24. 00:34
5/5 anonim válasza:
1. A cukormennyiség csökkentése vagy kizárása a táplálkozásból.
2. Sok alvás.
3. A légzés lassítása.
4. Gyors, intenzív szakaszok beiktatása az edzésbe (HIIT-edzés)
5. Sok C-vitamin.
6. Egészséges zsírok (pl. Omega 3) fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!