Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sörhas eltüntetése?

Sörhas eltüntetése?

Figyelt kérdés

Alapból nem vagyok hájas, csak a hasam nagy. Imádok enni, de sportolok mellette sokat, így hízni nem hízok, csak a hasam nőtt nagyra. Ha csökkentem a bevitelt, tehát csak annyit eszem, amíg éhes vagyok, és nem csak azért, mert valami finom, mennyi idő alatt lehet látványos változást elérni?

19/F

2013. máj. 20. 00:59
 1/5 anonim válasza:
rendszeresen tornázz, fuss sokat, étrend+ súlyzós edzés, tömegnövelés
2013. máj. 20. 09:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Igaz az étrendem nem túl jó (inkább a borzalmas jelző illik rá), de a többi hellyel-közzel megvan. Ez segít a nagy has eltüntetésében? Én eddig azt hittem, kevesebbet kéne ennem.

Köszönöm a választ

2013. máj. 20. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A kaja mennyiségét is csökkentsd, természetesen. Csak az első napokban lesz fura, aztán szűkül a gyomrod térfogata, akkor már kevesebbel is eléred a jóllakottság érzését.
2013. máj. 22. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem, 2-3 hét alatt látható eredményeket lehet elérni.. :)
2013. máj. 24. 00:34
 5/5 anonim válasza:

1. A cukormennyiség csökkentése vagy kizárása a táplálkozásból.

2. Sok alvás.

3. A légzés lassítása.

4. Gyors, intenzív szakaszok beiktatása az edzésbe (HIIT-edzés)

5. Sok C-vitamin.

6. Egészséges zsírok (pl. Omega 3) fogyasztása.

2015. aug. 9. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!