Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehet a candidát kezelni...

Hogy lehet a candidát kezelni a nyelven?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Diétával.
2013. máj. 19. 10:07
 2/10 A kérdező kommentje:
mit lehet enni vagy mit nem?
2013. máj. 19. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:

D-vitamin, C-vitamin (hát ezek alapok, az immunrendszer és számos testfolyamathoz szükségesek)

'Diéta': az ember nem cukorevő. Ha cukron, liszten élünk ilyen kis apróságok mint gombás fertőzések, vagy teszem azt rák elő fognak fordulni. Mondta valaki, hogy húson és zöldségen kívül mást kell enni? Mértékkel gyümölcsöt, de amíg a fertőzés tart ezt lehetne hanyagolni.

Létezik kimondottan candida diéta is, de azt egy rákban elhunyt orvos találta ki szerintem már a végstádium delíriumában, értelmetlen, megengedő szörnyűség. Amit fent írtam ugyan szigorú, de garantálja az egészséget.

2013. máj. 19. 11:54
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi
2013. máj. 21. 05:27
 5/10 anonim ***** válasza:

"az immunrendszer és számos testfolyamathoz szükségesek"

Ugyan ez nem volt értelmes mondat, de még így is üzenetet hordoz.

2013. máj. 21. 08:17
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi
2013. máj. 22. 06:11
 7/10 anonim válasza:

Nekem is ott van. Már abbahagytam az orvosi kezelést. Mindenféle gyógyszert szedtem. (Nizoral, Omicral, Nofung, Diflucan...) mindenféle mg-os kiszerelésben, már a májfunkcióm is elromlott tőlük. De semmi hasznuk nem volt.

Egyetlen volt ami használt, bár igaz utána nemsokkal újra olyan lett a nyelvem... az orvosnak pedig már az agyára mentem és anyagilag is fárasztó volt ezeket finanszirozni hosszútávon.

A gyógyszer neve Nystatin. Meglepően olcsó a többihez képest.

Attól függ milyen a nyelvem, hogy mit eszek, elmúlik, majd újra kijön, talán legyőzi egyszer a szervezetem, de korántsem olyan rossz már mint a kezdetekkor.

Diétával is próbálkoztam, de semmi.

2013. jún. 9. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
szigorú paleo diétával (táplálkozással) semmi?
2013. jún. 10. 06:05
 9/10 anonim válasza:

Nem tudom mit jelent az a fajta diéta.

Én diéta alatt azt értem, hogy semmilyen cukros dolgot nem ettem, nem ittam és többnyire barna kenyeret ettem. Hagymát hagymával, fokhagyma, lilahagyma, vöröshagyma néha még fahéjport is ettem, mert azt olvastam erősen antifungális hatású. De nem igazán befolyásolta.

Egyszer a gyógyszertárban amikor az egyik gyógyszerem váltottam ki mondta a patikus, hogy ő is megszenvedett vele, de ő gyógyszerekkel szabadult meg és mindent evett ami jól esett neki. Csak mire hazaértem azt már elfelejtettem, hogy melyik gyógyszert mondta. Pedig az orvosom felírta volna biztosan ha megkérem.

Ami még eszembejutott és tegnap nem írtam le, az az, hogy vettem probiotikumokat is, mert bár a nyelven van a Candida, de a forrás állítólag mindig a gyomorban van. Az első doboz után tiszta rózsaszín lett a nyelvem, olyan mint amilyen sose volt. De aztán később már hiába ettem, nem volt hatás. Kivéve a Nystatin.

De addigra már megemelkedett a májfunkció, így abba kellett hagyni. Aztán nem mentem többé vissza.

Arra is gondoltam, hogy a Candida a nyelven akár összetéveszthető a Térképnyelvvel is (lingua geographica)! Egy régi betegséglexikonban találtam rá erre a jelenségre. Vándorló foltok a nyelven.

Már csak azért is, mert nálam nem tenyészett ki Candida a mintából de azért mégis folyton gombaellenes készítményeket írtak. Lehet azért nem hatott, mert nem is az a bajom?

Ki tudja...

2013. jún. 10. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor szimplán nem volt rendben a táplálkozásod.

A barna kenyérrel tömény cukrot ettél. Erről azért tudjuk, hogy nem segíti elő a gombás fertőzések gyógyulását. Meg eleve a kenyér, semminek a gyógyulását nem segíti.

A továbbiakban majd kicsit ügyesebben. Én a kenyeret a legutolsó kategóriába sorolom minőségük szerint, lehet nem ezt kéne enni gyógyulás célja mellett.

2013. jún. 10. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!