190 cm vagyok és 65kg. Hogy tudnék értelmesen hízni?
nagyon szigorú edzéssel és kajálással. rengeteg rizs, teljes kiőrlésű kenyér, krumpli, tészta, annál is több csirke, tojás, hüvelyesek(bab, lencse), nasinak dió, egyéb gyümölcsök, zöldségek. ezeket jól kell összeállítani, rengeteget kell enni. vitaminok sem ártanak. később ahogy hozzászoktál az edzéshez, jöhet tömegnövelő.
és konzisztensen betartani mind az edzéseket, mind az étkezést. mindig ugyanakkor egyél és eddz. szemét kaját ne egyél. nincs lehetetlen dolog, csak kreatívnak kell lenni.
Az a baj , hogy szűkös a költségvetésem. Rizs , Tojás , Kenyérrel nincs gond . Csirke is elég sűrűn van itthon , de a tömegnövelő az pontosan azt se tudom micsoda meg biztos nem olcsó dolog.17 vagyok a szüleim pénzt biztos nem adnak rá.
Elhatározás megvan , jövő héten kezdem.
én ezeket eszem egy nap:
csirke, rizs, dió, banán, tojás, kenyér
Ezek az alap kajáim, ezekhez jön mindig valami kiegészítés. Ezekből nekem akkora mennyiségre van szükségem, ami napi 1000 forintra jön ki. Ha hozzávesszük a tömegnövelőt(amit én nem szedek most) akkor plusz ~600 forint. Neked kb. ennek a másfélszerese, ha magamhoz viszonyítom.
A tömegnövelős kérdésekkel nézz be a sport kategóriába, van egy csomó ilyen feltett kérdés.
Egyébként a shop.builder.hu oldalon tengernyiféle közül válogathatsz, és ott találsz kérdéeseket, válaszokat, leírásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!