Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 190 cm vagyok és 65kg. Hogy...

190 cm vagyok és 65kg. Hogy tudnék értelmesen hízni?

Figyelt kérdés
Elég nehezen hízok pedig sokat eszem. Nyáron el fogok menni rendszeresen edzeni és kondizni + mégtöbb kaja. Szerintetek ez segíteni fog? fel kéne szednem vagy 15-20kg-ot.
2013. máj. 16. 21:28
 1/9 anonim válasza:

nagyon szigorú edzéssel és kajálással. rengeteg rizs, teljes kiőrlésű kenyér, krumpli, tészta, annál is több csirke, tojás, hüvelyesek(bab, lencse), nasinak dió, egyéb gyümölcsök, zöldségek. ezeket jól kell összeállítani, rengeteget kell enni. vitaminok sem ártanak. később ahogy hozzászoktál az edzéshez, jöhet tömegnövelő.

és konzisztensen betartani mind az edzéseket, mind az étkezést. mindig ugyanakkor egyél és eddz. szemét kaját ne egyél. nincs lehetetlen dolog, csak kreatívnak kell lenni.

2013. máj. 16. 21:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Az a baj , hogy szűkös a költségvetésem. Rizs , Tojás , Kenyérrel nincs gond . Csirke is elég sűrűn van itthon , de a tömegnövelő az pontosan azt se tudom micsoda meg biztos nem olcsó dolog.17 vagyok a szüleim pénzt biztos nem adnak rá.

Elhatározás megvan , jövő héten kezdem.

2013. máj. 16. 21:50
 3/9 A kérdező kommentje:
krumpli tészta is alap .
2013. máj. 16. 21:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom magamról , hogy tudok izmosodni . Rendszeresen bicajozom ez látszik is a combomon csak a felsőtestem van eléggé elmaradva és nem akarok úgy kinézni,mint egy villanyoszlop
2013. máj. 16. 21:52
 5/9 anonim válasza:

én ezeket eszem egy nap:

csirke, rizs, dió, banán, tojás, kenyér

Ezek az alap kajáim, ezekhez jön mindig valami kiegészítés. Ezekből nekem akkora mennyiségre van szükségem, ami napi 1000 forintra jön ki. Ha hozzávesszük a tömegnövelőt(amit én nem szedek most) akkor plusz ~600 forint. Neked kb. ennek a másfélszerese, ha magamhoz viszonyítom.

2013. máj. 16. 21:59
 6/9 anonim válasza:
Ja, ezzel azt akartam mondani, ha precízen megtervezed az étrendedet, akkor olcsón ki lehet jönni.
2013. máj. 16. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben jártam/járok. 184 centi mellé voltam 64 kiló. 2 éve kezdtem el odafigyelni arra, hogy egyek rendesen és, hogy minden nap edzek (itthon súlyzókkal,húzódzkodó rúddal, fekvőtámaszokkal felülésekkel, gugoláállásokkal). Most 75 kiló vagyok. A cél a 80 volt ami jövő ilyenkorra meg is lesz szerintem. Szerintem az a lényeg, hogy ne hagyd abba, mert néha lehangoló tud lenni, hogy milyen lassan jönnek fel a kilók ilyen vékony testalkat mellett.
2013. máj. 16. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Már így elkezdtem agyalni mit mikor egyek. De még egy kérdés ezt a tömegnövelőt hol lehet kapni?
2013. máj. 18. 09:28
 9/9 anonim válasza:

A tömegnövelős kérdésekkel nézz be a sport kategóriába, van egy csomó ilyen feltett kérdés.

Egyébként a shop.builder.hu oldalon tengernyiféle közül válogathatsz, és ott találsz kérdéeseket, válaszokat, leírásokat.

2013. máj. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!