Bőr biopsziából mit lehet megállapítani? Bővebben lent.
Azért ide írom, mert nagy valószínűséggel valami ételallergia, legalábbis én arra számítok.
Szóval csináltak ilyen biopsziát nálam mert kiütéses volt a bőröm, először azt hitték pattanás, de nem. Aztán úgy néz ki, valami kaja miatt van... de nem tudom, most csak gyulladáscsökkentőt kapok rá ami nem valami kíméletes.
Azt írták a papíromra, hogy (Kaposváron csinálták) elküldték Budapestre konzíliumra. Akkor az a sejtésem, hogy valami nagyobb baj lehet :/
Ma állítólag megjött a lelet, egy másik orvos nézte meg nekem, de nem nagyon tombolt az örömtől miközben olvasta és azt mondta, majd a kezelőorvosom fog felvilágosítást adni. Mert ő csak UV-B Kezelést ad, de megkértem rá, hogy nézzen utána. Szóval van valami, jó hosszú A4-es oldal tele írva.
Azt mondták, felszívódási zavart is meg lehet állapítani belőle. De az hogyan? Megmondják, hogy konkrétan milyen anyagokkal van a baj vagy csak, hogy ez van? Mit lehet még megmondani belőle? Nagy valószínűséggel nem rák, azon kívül még mi lehet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!