Igyak sokat, de hogyan?

Nekem egy nap lemegy 3 liter, gond nélkül..
Esetleg próbáld meg azt, hogy megtöltesz egy flakont, ami egész nap veled van. Ha eszedbe jut, mindig igyál pár kortyot. Ha kifogy, töltsd újra, közben számold, hogy ez már hanyadik kiüresedés. Nap végére talán összejön a 2 liter, sok szerencsét :)

A feleségem célt tűzött ki maga elé. Első héten napi fél liter aztán 1 stb...
Most már ha nem iszik eleget akkor hiány érzete van és most már napi 1,5liter megiszik.(folyadékot, nem alkoholt :)

"Szerintetek mit csináljak,hogy többet igyak?"
Mondjuk igyál többet...
Soha nem értettem, hogy jelenthet ez problémát bárkinek. Na de különbözőek vagyunk, elhiszem, hogy ez neked nem olyan természetes. De szerintem csak elhatározás és odafigyelés kérdése. Ha egy pohárral akarsz inni, igyál meg kettővel. Meg ilyen apróságok...

Én módszerem, kint van az asztalon egy pille flakon 2. l-es és ha elmegyek mellette, öntök magamnak egy bögrével, addig le nem teszem amíg el nem fogy. Látom napközben mennyit fogyasztottam. Ja kezdem azzal, hogy éhgyomorra elsőnek megiszom egy bögre vizet. Az 2 dl. Utána főzöm a kávét
Próbáld ki először nehezen megy de egy idő után simán megiszod a 2 liter egész nap. Én sem érzem sose, hogy szomjas vagyok

Velem ez akkor fordul elő, ha sokat ülök a gép előtt megszakítás nélkül. Az erősen sárga, bűzös vizelet biztos jele annak, hogy keveset ittál.
Megoldás a sport és hogy az étkezéseknél jó nagy korsó vizeket guríts le. Nameg persze figyelj oda rá!
Elrettentésként íme egy példa, egy rokonom hosszú évekig nem ivott eleget mert azt a marhaságot mondogatta, hogy sokat izzad, meg sűrűn vizelnie kell. :S Mára az egyik veséje leállt, a másikból a vizeletet továbbító cső eltömődött, ezért a testén kívülre kell vezetni egy zacsiba. :O Most már iszik, mint a gödény...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!