Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Igyak sokat, de hogyan?

Igyak sokat, de hogyan?

Figyelt kérdés
Elég keveset iszok,és e miatt elég gyengének érzem magyam.Szerintetek mit csináljak,hogy többet igyak??

2013. máj. 13. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Töltsél magadnak üvegbe vizet, és amikor iskolában vagy/dolgozol/otthon vagy, tedd ki a szemed elé-asztalodra, padra, stb, hogy amikor ránézel, eszedbe jusson, hogy igyál egy kicsit. Ha fél litereset viszel, akkor töltsd újra, amikor kifogyott. Én eleve iszom rendesen, de ha a szemem előtt van, akkor még többet magamba öntök, szóval szerintem ez egy jó taktika.
2013. máj. 13. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem egy nap lemegy 3 liter, gond nélkül..

Esetleg próbáld meg azt, hogy megtöltesz egy flakont, ami egész nap veled van. Ha eszedbe jut, mindig igyál pár kortyot. Ha kifogy, töltsd újra, közben számold, hogy ez már hanyadik kiüresedés. Nap végére talán összejön a 2 liter, sok szerencsét :)

2013. máj. 13. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Első, egy rugóra jár az agyunk :D
2013. máj. 13. 16:47
 4/11 anonim válasza:

A feleségem célt tűzött ki maga elé. Első héten napi fél liter aztán 1 stb...

Most már ha nem iszik eleget akkor hiány érzete van és most már napi 1,5liter megiszik.(folyadékot, nem alkoholt :)

2013. máj. 13. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:

"Szerintetek mit csináljak,hogy többet igyak?"

Mondjuk igyál többet...

Soha nem értettem, hogy jelenthet ez problémát bárkinek. Na de különbözőek vagyunk, elhiszem, hogy ez neked nem olyan természetes. De szerintem csak elhatározás és odafigyelés kérdése. Ha egy pohárral akarsz inni, igyál meg kettővel. Meg ilyen apróságok...

2013. máj. 13. 16:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Én módszerem, kint van az asztalon egy pille flakon 2. l-es és ha elmegyek mellette, öntök magamnak egy bögrével, addig le nem teszem amíg el nem fogy. Látom napközben mennyit fogyasztottam. Ja kezdem azzal, hogy éhgyomorra elsőnek megiszom egy bögre vizet. Az 2 dl. Utána főzöm a kávét

Próbáld ki először nehezen megy de egy idő után simán megiszod a 2 liter egész nap. Én sem érzem sose, hogy szomjas vagyok

2013. máj. 13. 16:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Elhatároztam,hogy mostantól sokat fogok inni!
2013. máj. 13. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Rendben lesz a vérnyomásod a gyomrod és még sok mindenen segít, például azóta amit előzőben írtam, naponta tudok a WC-re menni
2013. máj. 13. 16:59
 9/11 Scannapieco válasza:

Velem ez akkor fordul elő, ha sokat ülök a gép előtt megszakítás nélkül. Az erősen sárga, bűzös vizelet biztos jele annak, hogy keveset ittál.

Megoldás a sport és hogy az étkezéseknél jó nagy korsó vizeket guríts le. Nameg persze figyelj oda rá!

Elrettentésként íme egy példa, egy rokonom hosszú évekig nem ivott eleget mert azt a marhaságot mondogatta, hogy sokat izzad, meg sűrűn vizelnie kell. :S Mára az egyik veséje leállt, a másikból a vizeletet továbbító cső eltömődött, ezért a testén kívülre kell vezetni egy zacsiba. :O Most már iszik, mint a gödény...

2013. máj. 13. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, kérdező? Hány flakonnál tartasz a mai napon? :)
2013. máj. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!