Miért vagyok rosszul sokszor étkezés után (pl az édestől)?
Figyelt kérdés
Ha édeset eszem mindig kell valami sósat ennem utána, különben hányingerem lesz.
Gyakran rám jön hogy ecetes leveket (pl csemegeuborkát vagy a levét) kell innom, hogy kicsit jobban legyek.
Ha sós húsokat eszem semmi bajom sincs.
Tudna valaki segíteni?
2013. máj. 8. 19:00
1/4 anonim válasza:
Talán nem vagy cukorevő. Ez nagyon veszélyesen hangzik? A szervezetünk nem alkalmazkodott tömény cukor fogyasztásához.
2/4 anonim válasza:
Én is mindig rosszul vagyok a cukortól, de nem vagyok cukorbeteg, csak valószínűleg jelzi a szervezetem, hogy nem jó nekem. Nem is eszem, és a húsoktól nekem sincs semmi bajom, szóval szerintem te is szokj le.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben!
Néha a cukrot is kívánom és kell, de utána ennem kell sósat :S
2013. máj. 13. 22:36
4/4 anonim válasza:
Hát persze. Én az alkohollal így, rosszul vagyok tőle de néha kell. Muszáj, nemde? Mint a cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!