Nagy fogyás után (-23kg) szálkás, zsírmentes izomépítéshez jó ez az étrend, illetve a kiegészítő amit külön kiemeltem?
Először is itt vannak a saját "adataim"
63kg - 174+cm (a 2 hónap alatt amit eddig edzéssel töltöttem feljött 3 kiló a fehérjével és az étrenddel, szép szálkás izom formájában :)
heti 6x edzek úgy, hogy kb 2 havonta cserélem az izomcsoportok edzésnapját, hogy ne szokja meg a testem azt, hogy mikor mit edzek.
jelenleg ez az edzéstervem (mindent keményen megdolgoztatok több gyakorlattal)
H: Kar
K: mell + váll
Sz: hát
cs: kar
p: mell + váll
szo: hát
v: láb
----------
Ez az étrendem:
1. étkezés: 100g zabpehely 20g fehérjeporral keverve, tejjel
2. étkezés: 100g puffasztott rizs (szénhidrát miatt)
3. étkezés: kb 100-150g rizs, 250g csirkehús és kb ugyan ennyi párolt zöldségkeverék.
4. étkezés: 100g zabpehely 10g fehérjeporral (másfél órával edzés előtt)
Edzés után 30g fehérje, fehérjeporból, vízzel keverve a gyorsabb felszívódás miatt.
A későbbiekben ehhez a 30g-os shakhez még 50g full force carb-f, gyorsan felszívódó szénhidrátot fogok keverni. <--- ettől lehet, hogy hízni fogok? :/
5. étkezés <-- megegyezik a 3. étkezéssel
Nos ez lenne az étrendem. Mivel a lefogyáshoz is komoly önmegtartóztatás és kitartás kellett, ezért attól nem kell félnem, hogy beleunok (már több mint 2 hónapja ez az étrendem) Reggelente beszedek egy BiotechUSA ONE-A-DAY vitamint.
A carb-f szénhidrátot azért szeretném megvenni, mert a tömegnöveléshez még kellene pár gramm szénhidrát, amit ezzel kiegészíthetnék.
Szerintetek az étrend jó?
Carb-f-et érdemes megvennem? (jobb/drágább szénhidrátra nincs pénzem sajnos, viszont jókat írnak róla a shpo.builderen a vásárlók.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2 étkezéshez 2db főtt tojás és paradicsom mehet
utolsó étkezásnek mehet túró vagy cottage cheese zöldségekkel
heti 1-2szer adj a reggelihez diót vagy mogyoró vagy kókuszreszeléket
edzés elött mehet a banán
pihenőnap kell, hogy az izmok regenerálódjanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!