Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 16 éves (fiú) tinéndzser...

16 éves (fiú) tinéndzser vagyok és van 3 ősz hajszálam. Van olyan vitain, amitől visszajön a színe? Ha igen, azt milyen gyümölcsökben találom és mennyi idő után tapasztalhatom?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Nincs.

Ez egy hormonzavar először néhány ősz hajszál, aztán leszárad a péniszed. Egyik haveromnak is ilyen volt :(

2013. ápr. 23. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
első bunkóságra is ez a gyógyszer száradjon le!
2013. ápr. 23. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Pigmenthiány. Nem tudsz mit tenni ellene.

Nekem is 16 éves koromban kezdődött, bár én eleve leszáradt pénisszel jöttem a világra.

33N

2013. ápr. 23. 20:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Jólvan! Nincs olyan, hogy leszárad a pénisz! ne vagyok hülye! Normális válaszokat kértem!
2013. ápr. 23. 20:06
 5/7 anonim válasza:
31%

Ne aggódj nem fog leszáradni a péniszed, az enyém sem száradt le, csak hófehér lett...

Tisztelettel:

A Hóember

2013. ápr. 23. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolta senki h hulye vagy. Csak vicceltek, nyugi. Bar a helyesirasi hibaidbol azon sem csodalkoztam volna ha hulyenek neznek, meg maga a kerdes is...a valasz egyertelmu. Ez genetikai, ez ellen nem sokat tehetsz. Inkabb orulj, h van valami, ami massa tesz. Igy legalabb kitunsz a tomegbol. Nincs az osz hajjal semmi gond.
2013. ápr. 23. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
szedjél hajvitamint, cink állítólag jó rá, de nekem nem jött be. Amúgy meg vannak ilyen ecsetelők, keress rá neten, ami visszahozza az eredeti színt, de hetente kell kenni vele a hajat, NoGrey vagy mi. Azért pár hajszálért még ne aggódj, vágd le.
2013. ápr. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!