Ha minden ennyire káros, akkor mit egyél? Kinek mi a véleménye?
"Szerintem ahhoz, hogy komoly EÜ. gond legyen ezekből, heteken, sőt, hónapokon keresztül kellene ilyeneket enni."
Pontosan erről van szó. Egyes anyagok felhalmozódnak az emberi szervezetben, mert ha bizonyos élelmiszereket hosszú távon fogyasztasz, gyorsabban pótolod őket, mint ahogyan kiürülnek. Persze az egyes termékben "egészségügyi határérték" alatt lesz.
Sok ilyen "kutatás" véleményem szerint egy lejárató kampány része, megrendelésre készül - mint ahogy az ellentanulmányok is, egy-egy kiderített negatív hatásra válaszként.
Szóval vannak bizonyos ételek, amelyeket nem árt kerülni: ilyenek a vörös húsok, kifejezetten ilyenek a feldolgozott (tartósított) hideg húsételek, a cukor (mérték!), az alkohol (mérték!), fehér liszt (ez vitatott, de itt sem árt mértéket tartani).
Ha érted a dolgot, 10 dkg parizer nem fog megölni, de napi 10 dkg már évtizedek múlva lehet, hogy hozzájárul egy olyan emésztőszervi betegség kialakulásához, ami igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!