Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A mogyoró pörkölése milyen...

A mogyoró pörkölése milyen hatással van az esetlegesen előforduló aflatoxinra?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy veszélyesek a pörkölt, sós földimogyorók is?
2013. ápr. 21. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Az aflatoxint tudtommal a magas hő sem hatástalanítja.
2013. ápr. 21. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Semilyen. Él és virul tovább.
2013. ápr. 21. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Tehát a lényeg, hogy veszélyes a pörkölt, sós mogyoró fogyasztása. Gondolom napi 1 zacskó mogyoró veszélyes lehet akkor...
2013. ápr. 22. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:

1. hőstabil toxin, ez van.

2. a sima földimogyoró is veszélyes, tele van lektinekkel. az aflatoxin kis mennyiségben veszélyesebbé teszi? Nem biztos.


3. földi vagy bokros mogyoróra gondolsz?

2013. ápr. 23. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
földi
2013. máj. 7. 04:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!