Van valami hasznos tanácsotok fogyáshoz?
Figyelt kérdés
Tanácsokra, tippekre lenne szükségem fogyással kapcsolatban. Valami olyasmit keresek, ami tényleg beválik. Jelenleg 85kg vagyok és úgy döntöttem, ez így nem mehet tovább. Szeretnék elkezdeni sportolni és tudatosabban étkezni, de nem tudom, hogyan kezdjek bele. Van valami egészséges diéta, amit ajánlani tudtok? Sport, ami nem monoton és unalmas (szóval nem futás..)? Elkezdtem napi szinten csinálni Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért programját, érzem, hogy megdolgoztat, de lehet vele fogyni? Vagy ezzel inkább erősíteni szoktak?
Előre is köszönöm. 20/L
2013. ápr. 19. 13:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem a harcosok étrendje a legmegfelelőbb erre. Olvass utána! Egyépként YouTuben fent van egy ilyen hogy "Spartacus workout" . Az étrend és a 'workout' kombinálva nagyon jó! :) De heti 3 edzés abból elég mert túl edzed magad! De ha mindennapi edzést akarsz,akkor Spartacus workout(heti 3x) és "8 Minute abs" ami szintén fentvan youtuben,amiből mehet mindennap. :) Szóval Harcosok étrendjét ajánlom,nekem eddig bevállt!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ez igazából egy könyv? Vagy megy könyv nélkül is? :)
2013. máj. 4. 09:48
3/4 anonim válasza:
Egy könyv :) letudod tölteni :P bocsi hogy ilyen későn irtam :/
4/4 anonim válasza:
Végre valaki értelmes tanácsot is ad GyK-en, nagy csak a "súlyzós+szálkásítóétrend+aerob" őskövület edzésmódszert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!