Miért esznek az emberek olyan dolgokat, amikről pontosan tudják, hogy nem egészségesek?!
Senki nem akar vitatkozni szerintem, de az kétségtelen, hogy pl. a kóla, az édességek, a csipszek, az energiaitalok... mind egészségtelenek. Állandóan mondják mindenütt (TV, rádió, internet, iskola...), elvileg a legtöbb embernek tudnia kell. Mégis " kétpofára zabálják" ezeket!
Utánna, évek múlva, meg csodálkoznak: mi bajom van?!, beteg vagyok!, hízok de nem is eszek sokat!...
Több embert ismerek, aki egyetemre jár, elvileg kellene, hogy minimális ismeretei legyenek a dolgokról, de mégis reggel, éhgyomorra egy üveg kólát iszik, így indul a napja!
Az előttem válaszoló soraiban rejlik az igazság.
Nem az számít, ki mit gondol egészségesnek...
Az emberi természet rendesen önpusztító. Miért dohányzik a világ társadalmának fele?
Miért drogoznak? Miért isszák le magukat egyesek a sárga földig?
Nem az számít, hogy mi a jó, hanem, hogy miért ilyen fos az ember.
Én sem eszem ezeket a mocskokat, amiket itt felsoroltál... próbálj meg minél több zöldséget magad előállítani v. legalábbis olyan helyről beszerezni, amiben bízol.
Az emberek ráérnek, s az unalom nagy úr. (David Carradine miért halt meg a szekrényben, álló pöccsel, megfojtva? - mert a szerencsétlennek egy sima rárántás v. egy ribanc már nem volt elég.)
Egyetértek azzal, aki azt mondta az évek során változik, mit tartanak egészségesnek és mit nem. Én emlékszem arra amikor azt mondták a margarin egészségesebb a vajnál... ma meg fordítva. De egyénenként is változik: a tejet egsészségesnek tartják, én pl megbetegszem tőle.
Marketing, marketing... a mangalica ugyan zsírdisznó, de az a zsír az egészséges zsír :))) Ahogy van "jó" koleszterin, meg van "rossz" koleszterin...
Ez is csak üzlet..."egészségüzlet".
Aztán van aki annyira belebolondul, hogy minden táplálék káros és el kezd fényt enni... :((((
#18, Az igaz, hogy egyetlen életünk van, és nem kell félelemben élni, de úgy sem, mint egy BAROM! Ha valaki annyira ÖNPUSZTÍTÓ akkor miért nem nyúl egyenesen a konektorba, ahelyett, hogy megvárja amíg mások gondoskodására szoruljon!? (ami hamar be is következik)
#19, a káposzta egészséges és olcsó, a krumpli is, a bab és a lencse is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!