Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Írnál nekem olcsó gabonát?

Írnál nekem olcsó gabonát?

Figyelt kérdés
Szóval nem eszek kenyeret, pékárukat, de a gabonát be kellene valahonnan szereznem. De az a bajom, hogy nincs pénzem. Még a müzli is drága számomra. :sRégebben ettem korpát, az nagyon jó volt, csak nem tudom mennyibe kerül. Pl a zabkása mennyi lehet? Zabpelyhet néztem, hát 300 ft-tól kezdődik:s Bementem a rossmannba és a dm-be, és ott csak olyan termékeket találtam, amik 300ft-tól kezdődnek...
2009. szept. 23. 13:24
 1/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy a pékáruk lennének a legolcsóbbak, de azokra nem vagyok hajlandó visszaszokni...
2009. szept. 23. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán ne csak a DM-ben rossmanban nézz körül. biobolt és a legtöbb ABC-ben is vannak ilyenek.
2009. szept. 23. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Zabpehely

Kukoricadara

Barnarizs

Hajdina

Mondjuk pénz nélkül nehéz lesz vásárolni... :-/

2009. szept. 23. 14:09
 4/8 A kérdező kommentje:
kukoricadara tényleg olcsó, köszi. szerintetek hol vehetném meg? És iagz, hogy 500 g csak 100 ft?
2009. szept. 23. 17:02
 5/8 anonim válasza:

Mi az, hogy nem eszel kenyeret? Ne viccelj már. Milyen ember az aki nem eszik pékárukat? Ez most vicc vagy komoly?

Ez nekem nagyon új. Engem érdekelne, hogy akkor mit eszel helyette meg ilyesmi? Mesélhetnél arról, hogy mit eszel reggel, délbe, este.

Üdv, bakter

2009. szept. 25. 18:58
 6/8 A kérdező kommentje:

most ez komoly kérdés?

ok. bocs, hogy offolok...

reggel eszek müzlit. gyümölcs, zöldség, tejbedara, cukor nélküli dolgok, rengeteg főzelék, hús, tojás, sajt, tej, tejtermékek - de nem az ömlesztett sajtok, sem a mirelit húsok.

nem tom, nem szeretem a pékárukat, ennyi. és már - tudom, hülye vagyok, nyugi,, meg is kapom érte a magamét - már a sütittől is hányingerem van

2009. szept. 26. 13:57
 7/8 anonim válasza:

Ez olyan mint a vegetáriánusosság. Ezt minek mondják? Péktáriánusosság? :D

Komoly kérdés volt, nem lenéző, bántó. Csak érdekelt a dolog.

Amúgy érdekes számomra, hogy lehet kenyér nélkül jól lakni. :)

Üdv, bakter

2009. szept. 27. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
a zabpehely (amiből kását lehet csinálni) a lidl-ben 150 ft. asszem 1 kg-os zacskóban van, a pelyheknél/müzliknél keresd
2009. okt. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!