Cukorbeteg ismerősöm tablettát szed betegségére, de néha eszik cukros ételeket, iszik cukros italokat, mi baja lehet ettől? Ti mivel vennétek rá, ne tegye?
Szinte minden nap iszik a közös teából, mely cukorral készül, de elég gyakran édességet (csokit, sütit) is befal. Ezt leszámítva betartja a diétát.
Én úgy gondolom, rosszat tesz önmagának. Igazam van?
Mégis megfelelő táplálkozás mellett nem szorul gyógyszerre akinek már nincs inzulintermelése sem. És ez óriási életminőségbeli különbséget jelent, és joga van mindenkinek legalább tudni a róla.
Másfelől beszéltem egy korosabb rokonommal. Gondolkozom valami hangzatos szóvirágon, de nem tudom mihez hasonlítani azt, hogy mennyire magasról tesz rá, hogy ne súlyosbodjon a vércukor problémája :D Ki tudja, lehet örököltem ebből én is valamit, és a szükség órájában be tudok kapcsolni egy nagy piros "Kit érdekel?" kapcsolót.
A normális emberek meg ismerjék meg a hatékony gyógymódokat, ha úgy gondolják van mit javítani az életminőségükön.
Ami dühítő, hogy akiről a kérdés szól, azt egy életen át gyógyszerre idomítanák.. Metmorfinra, amíg nem megy teljesen tönkre a hasnyálmirigye. Ezt ítéljük már el :)
Igen, ezt el kell fogadnom.
Megmondom a paleós fórumon, sokan csodálkozni fognak, hogy akkor mégis hogy nem ájulnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!