Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ti mit esztek egy nap?

Ti mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés

Én leirom ma (ugy értem kedden) mit ettem:

Délután fél 3-kor keltem fel (kedd hajnal 4kor aludtam el, 3 napnyi elégtelen alvás után)

- 14:40 ettem egy kis gyümi levest (pizzaking)

- lezuhanyoztam, rendeltem pizzakingtöl (pesti kajafutár hálózat) 3db turósgombócot, 3db fokhagymás krumplilángost meg egy húslevest (hús meg zöldségek nélküli kantinleves cérnametélttel). Ez összesen ~900ft volt. Meghozták olyan fél 4 felé, megettem a levest.

- Utána eltelt olyan 1 óra, megettem a gombócot meg a másik kaját is. Ezzel elvoltam olyan este 8-ig.

- 8 után lementem Aldiba venni pár kiflit meg 2 turórudit. Háromnegyed 9 felé ettem egy vajas kiflit szalámival meg 1 paradicsommal meg egy kis sajttal. Meg az egyik turórudit.

Este 10kor megettem a másik turórudit is.

Most (hajnal fél 1) megint éhes vagyok... :((((

23 éves vagyok, fiú. Anyám nem főz rám, mert már nem élek velük.

Elég rendszertelenül élek, sokszor fordul elő, hogy hajnalban fekszem és másnap délutánig alszom. Ilyenkor nem eszem olyan 16 óráig sem akár. És persze olyan vagyok utána mint a mosott xar. Rendszertelen étkezésem miatt koplalok, ugyanakkor, ha zabálok, akkor a lelassult anyagcserém miatt mind zsírrá alakul. Viszont sok zöld teát iszom (olyan igazi kinait, nem ezt a hétköznapi utánzatokat), de azt is cukorral és citromlével :(((((

2013. ápr. 10. 00:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
ok
2013. ápr. 10. 00:47
 2/27 anonim ***** válasza:
Jó étvágyat! [link]
2013. ápr. 10. 00:47
 3/27 A kérdező kommentje:

most mit izéltek?

csak azért kérdezem ezt, mert hallom másoktól, hogy mit esznek egy nap, pl hogy reggeli 6kor reggel, ebéd 2kor, este 7kor meg esznek egy szalámis kenyeret és csokolom.

2013. ápr. 10. 00:50
 4/27 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szexis kérdés 23 éves léttedre.
2013. ápr. 10. 00:50
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Csak nekem tűnik fel, hogy a kérdező se nem dolgozik és iskolába sem jár?!

Kérdező, főzz magadra! nem olyan nehéz, hidd el!

2013. ápr. 10. 00:51
 6/27 anonim ***** válasza:
Fotoszintetizálok.
2013. ápr. 10. 00:58
 7/27 A kérdező kommentje:

nagoyn jol tudsz olvasni a sorok közt, de amugy pl ha iskolába jár az ember (egyetem és föiskola), oda nem feltétlen kell mindennap bejárni. Amugy igen, egy semmirekellő haszontalan léha csavargó vagyok itt már lassan egy éve. Pedig határozottan nem büfészakot végeztem el...

amugy szoktam fözni. De csak egyszerü dolgokat, mert nincs tüzhelyem csak kis villany rezsó. Megcsinálni a tüzhelynek a gázlecsatlakozást nem olyan olcso és egyszerü müvelet.

2013. ápr. 10. 00:58
 8/27 A kérdező kommentje:
fotoszintetizálással csak ovatosan mostanában...
2013. ápr. 10. 00:59
 9/27 A kérdező kommentje:

meg kiröhögtök a kérdésem miatt?

ott a mondik noémi, azzal lett hires müvész, hogy lerajzolta egy éven át, hogy mit evett aznap.

2013. ápr. 10. 01:00
 10/27 anonim ***** válasza:
Elvégeztél egy egyetemet, de a tulajdonneveket nagybetűvel nem tudod leírni. Gratulálok. [link]
2013. ápr. 10. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!