Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ma még nem ittam, és csak egy...

Ma még nem ittam, és csak egy pogit ettem! El fogok ájulni?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy direkt vagyok ilyen hülye és el akarok ájulni. NEM!!

Elaludtam reggel és nem volt időm se enni se inni, mert elkéstem volna a suliból. Nincs nálam pénz és persze hogy most van vízszerelés a suliba és nem lehet kinyitni a vizet. A lényeg hogy barátnőm nekem adta a pogiját és megettem 10 körül, de azóta semmit! Most fekszek a padon :) hátha jobb lesz!!! (Ja, és egész nap éreztem hogy meleg a fejem meg a nyakam)

Szerintetek?

13/L

#ájulás?
2013. ápr. 8. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy, valószínűleg nem.

Az éhség közbeni ájulás, túlzottan alacsony vércukorszint a pogácsa (kenyér, édesség, tej) alapú táplálkozás mellékterméke. Te még igen fiatal vagy hozzá, hogy ha ilyeneket is eszel, ennyire súlyos állapotod legyen. Idővel még lehet, a cukorbetegség nagyon jó példa erre.

És nagyon sok ember él a cukorbetegséget megelőző állapotban, ha ők nem esznek cukrot (vagy lisztes ételt) akkor valóban elájulhatnak. Igazából ezt az állapotot elkerülni kéne..

2013. ápr. 8. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
A vízhiány okozhat fáradságot, szédülést, és akár ájulást is, szóval próbálj meg minél előbb inni valamit, de ha nem tudsz, akkor egyél pl. egy kis gyümölcsöt, vagy csokit, ami élénkít!
2013. ápr. 8. 15:55
 3/10 A kérdező kommentje:

De még kb. ötig nem fogok ennivalóhoz jutni!!

?

2013. ápr. 8. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérj valakitől inni.vagy egy százast,abból már vehetsz vizet!
2013. ápr. 8. 16:02
 5/10 A kérdező kommentje:
De köszönöm mindkettőtöknek ment a 'zöld kéz' :) !!!
2013. ápr. 8. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem fogsz elájulni!

Én is jártam úgy, hogy nem volt nálam pénz, és már mire hazaértem akkor éhes sem voltam xD

2013. ápr. 8. 16:03
 7/10 A kérdező kommentje:
*mind hármótoknak :)
2013. ápr. 8. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehetsz rosszul akár ájulásig is. DE amit nem egészen értek. 7-es lehetsz kb. Még ha ettél is volna reggel otthon. Nem vagy befizetve menzára? Ha nem, abban az esetben hol van a csomagolt kajád és italod (főleg, ha tudtad, hogy 17-ig a suliban vagy)?
2013. ápr. 8. 16:04
 9/10 A kérdező kommentje:
*mind hármótoknak :)
2013. ápr. 8. 16:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem berekni reggel.

(mindenkinek ment a zöld:D)

2013. ápr. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!