Tudnátok olyan gyógyteákat vagy teakeverékeket mondani, amik étvágycsökkentő hatással bírnak?
menjetek a..
Én sok zöld teát iszom, és aki azt mondja hogy fogyaszt az az egészségemre tör, ugyanis atom szálkás testtel veszélyeztetné az egészségemet, ha valami 'fogyasztana'.
Továbbá pedig baromi zsírosan eszem. Lehet, hogy a hollandok szervezete a zsírt (embertől ismeretlen módon) zsírként raktározza, és ezért keveset esznek.. de a téma általánosítása hülyeség, mert az elfogyasztott nagy mennyiségű zsír sosem fogja elzsírosítani az embereket. Kivéve az édességevőket, hát igen.
Szerintem is inkább a nagyobb folyadék bevitel csökkenti az étvágyat!
T.Harcos! A nagy mennyiségű zsírfogyasztás miért is jó??? Valami példát tudsz erre mondani? De kérlek ne arról a paleo oldalról linkelj most.
mert kajás vagy és jól akarsz lakni mert nyilván meló után még 2-3 órát keményen edzel.. mert a magyar az már csak ilyen aktív életet él. és ahhoz enni kell.
de ehetsz sok zöldséget, vannak harcművészek akik szinte csak zöldséget esznek, és egész nap fizikai munkát végeznek / edzenek.
TaplalkozasHarcmuves:
Nos, ez aktív életvitel esetén kivitelezhető, hiszen ha nagyobb mennyiséget viszel be, azt nagyjából le is adod testedzés közben.
Én egész nap előadásokon ülök és mire este odáig jutnék, hogy valamit kezdek azzal az 1-1,5 órás szabadidőmmel, az élettől is elmegy a kedvem. A húst hússal, zsírt zsírral 'diéta' nálam ilyen szempontból nem lenne túl előnyös, lévén alig mozgok, lehetőségem az aktív testedzésre csupán a szünetek alatt illetve nyáron adódik.
"aktív életvitel esetén kivitelezhető, hiszen ha nagyobb mennyiséget viszel be, azt nagyjából le is adod testedzés közben"
Gondold át miről beszélsz. GONDOLD ÁT.
Tehát ha én azt mondom, hogy mostantól lesz.arom a hülye thaiboxolókat, kravmagásokat, nem verek szét senkit, sőt edzeni sem járok. Mondjuk lefekszem otthon, és merengek hónapokig. És persze eszem, épp most jó zsíros oldalast és kolbászt.
Akkor elhízok?
Tudod mennyit várhatsz erre? Rövid ám az emberi élet, mindkettőnké. Hát gondold már meg, az ember húsevő (és növényevő) mi a francos mindenségért híznál a zsírtól? Hát ami a természetes táplálékod attól nem leszel beteg! Ennyi erővel minden mérgező és veszélyes lenne.
Egyszerűen nem kellene cukorral tömni a pofizacsit, hagyjátok már a francba ezt a zsírfóbiát.. minél zsírfóbiásabbak vagytok, annál több alpári sz.art esztek helyette, ez a nyugati társadalmakon jól megfigyelhető. A szív-érrendszeri betegségek, diabétesz és az elhízás pedig eszerint lesz egyre gyakoribb.
Ezt tapasztaltad? Mert én is tanultam 'táplálkozástudományt', dietetikusok dogmáit, a kalóriamérleg elméletét természetesen ismerem.
Mégis, a világ nem így működik (kiemelve most az emberi testet).
Le kell hülyéznem azokat, akik ilyenekben hisznek. Nincs ebben sértés, magam is ilyen voltam. Aztán, tudod enyhén sértő volt hogy egy primitív rendőr, bizonyos Schobert a primitív hülyeségeivel lefogyasztott egy rakat embert, és mindenki csak azt tudta mondani hogy hülyeség amit csinál, de végső soron a buta rendőr beképzelt és nem is tudatlan emberek fölé kerekedett. És lefogyasztott sok ezer embert. Kalóriamítoszra fittyet hányva.
Na most ebből a csoportból, a kalóriahívők táborából illene kilépni, ez legyen egy igény. Az emberi szervezet NEM úgy működik, hogy bizonyos kalóriamennyiséget megkap, abból valamennyit felhasznál és raktároz/vagy saját készleteiből leépít. Ez olyan szinten egyszerűsített modell, hogy nem lehet rá építkezni. Meg lehet tanítani egyetemeken, hogy valamivel elmenjen az idő, de ennél még egy buta rendőrnek is több esze van, ez jusson eszedbe (eszébe mindenkinek) és ha sérti az önbecsüléseteket, akkor lássatok túl a táp.tudomány dogmáin, nyitott elmével értsetek. Ezt kívánom.
Figyelj. Napi szinten nagyjából egy óra mozgással (séta a buszmegig, fel az egyetemre, naponta 2×) volt olyan, hogy lesz*rtam, volt otthon finom házi sülthusi, belakmároztam, egymás után több nap is belőle (semmi mást nem ettem, mert iszonyat finom volt és reggelizni alapvetően nem tudok, mert hányingerem lesz és kijön az egész, vacsorázni megint csak hébe-hóba, mert mire hazaérek, élni sincs kedvem) és érdekes módon nehezebb lettem 2 kilóval, pedig a természet dolgozott és a salak nem maradt bennem, amitől esetleg a tömegem növekedt volna.
Természetes anyag, igen. A zsír természetes, de nem mindegy, mennyit mozogsz, mennyire vagy leterhelve. Látod, én napi egy órát sétálok, mégis ki kellett írnom a kérdést, mert úgy éreztem, be kell vetnem még valamit annak érdekében, hogy komolyabb eredményt érhessek el.
A napi 1 óra séta semmit sem számít.
Sült húst ettél, kenyér nélkül? Egyébként ugye 2 kilót írtál. Hány kilós vagy, 60-70? Durván 3% testtömeg változás szerinted mit jelent? Pontosan 'SEMMIT' ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!