Mennyi idő alatt lehet kiszáradni, esetleg kórházba kerüli vagy meghalni:ivás evés nélkül? (nap? )
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 15:44
1/3 anonim válasza:
Elvileg ivás nélkül 1-2 nap alatt kerülhetsz kiszáradás közeli állapotba. Evés nélkül azért bírod napokig, 1 hétig vagy tovább. Persze következményei vannak, de kibírod.
2/3 A kérdező kommentje:
mindkettő egyszerre se ivás se evés..!! szerda ota nem iszok nem eszek.. !! péntek délután már többször is szarul voltam..szédülés fejfájás és majdnem hánytam is de nem tudtam mert viszahuzodott..xd ma estére meg megnit szarul lettem ugyan ez..!!Nah meg tesin a futás ugrálástol már a belső szerveim is fájtak..
2013. ápr. 5. 23:36
3/3 anonim válasza:
Hmm, érdekes, érdekes. Szerda óta, ma péntek van.. este. Ivás nélkül, nocsak!
Szeretek elcsodálkozni az emberi test határain, de én nem várom el hogy kísérletezgetés miatt (bár érdekesnek tartom) ezt folytasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!