Van valakinek ötlete arra hogy műanyag mentes vízforralót hol lehet szerezni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 07:51
1/11 anonim válasza:
Inox forralót keress, szerintem bárhol kapható, ahol a hagyományos is.
3/11 anonim válasza:
Én valamelyik multinál vettem, talán tesco. 8ezerért Oriont pár éve. rozsdamentes acél. Gondolom más anyag nem is nagyon jön szóba.
Itt nézegethetsz. Gondom azalényeg műanyaggal ne érintkezzen a víz. Olyat amiben egyáltalán nincs mű nemhiszem hogy találsz.
4/11 anonim válasza:
Ó... illetve üveg. Pl mint ez: [link]
Nekem nagyon bejön.
Csak én jobban szeretném tűzzel felforralni, arra kéne valami autómatika.
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnálatos igen a műanyagot szeretném elkerülni de ezek szerint olyat nem gyártanak sajnos..
Egyszerűen a mai világban nem tudod megkerülni a műanyagot.. :(
2013. ápr. 3. 20:40
6/11 anonim válasza:
Hát megtudod aztat főzni lángon is, ahhoz nem kell mű...
7/11 A kérdező kommentje:
A baj az hogy a mai fejlettnek hazudott technológiája teljesen meghalna az olcsó műanyag nélkül..
Pedig szerintem lehetne technológia MŰANYAG nélkül is.... :((
2013. ápr. 4. 02:05
8/11 anonim válasza:
Felhúzhatsz magadnak egy életet amiben nincs műanyag, nem tart vissza senki. Mi a bajod vele amúgy?
9/11 A kérdező kommentje:
Káros.
2013. ápr. 4. 16:30
10/11 anonim válasza:
A fém is káros, nekem fémallergiám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!