Október közepétől megy a hasam. Szinte minden kijön belőlem. Sokat fáj a hasam, rossz a közérzetem evés után, a májam is sokszor szokott szúrni, nagyon kellemetlen. Voltam orvosnál, vett vért, székletmintát, de ezekből semmi sem derült ki. Nem vagyok érzékeny semmire, nincs szalmonellám, pajzsmirigy rendben, stb. Még hasi röntgenre akarok menni, de már nem reménykedek semmiben.
Visszaérve a tesztre: száraz, sokszor sebes a bőröm (általában csak a kézfejem), viszket is, ha vakarom, akkor meg csak rosszabb, de arra gondoltam, hogy madárpókszőrre vagyok allergiás, mert kb akkor jött ki, mikor pókjaim lettek.
2013. ápr. 3. 03:19
5/11 anonim válasza:
Hasi immungyengeség, netalántán colitis ulcerosa, úgyhogy egy nagyon jó szakértőt keress, aki kihoz a pácból.
2013. ápr. 3. 04:29
6/11 anonim válasza:
Nahh hát akkor valszeg candidád van.
Ha utánaolvasol a tüneteknek és passzolnak rád, akkor akár már el is kezdheted a kezelését. :)
2013. ápr. 3. 13:16
7/11 anonim válasza:
Akár candidózis, akár 'nem létező' érzékenység..
Tejet eszel-e?
Búzátot eszel-e? Hát ezeket ne edd, és rendben leszel akár már néhány nap múlva.
Azért hozzá tartozik, hogy cukrot, egyéb liszteket (rozs, zab) egyéb tejes dolgokat szintén hanyagold. Ez azért más mint a candidás elterjedt kezelés, a candida diéta nem túl következetes.
2013. ápr. 3. 19:35
8/11 anonim válasza:
naponta hányszor van hasmenésed? Ennek mennyisége? Színe? mennyire formált ( véres, nyákos, netán gennyes?)? Székelésnél görcsök? Fogytál? Hol fáj a hasad? sugárzik valahová a fájdalom? állandóan fáj vagy csak nyomásra? családban ismer gyulladásos bélbetegség? láz volt/van? Volt h besárgultál? kutya, macska? Ezeken gondolkodj és háziorvosnál kérj beutalóit a belgyógyászatra (gasztro) hasi ÚJ és tükrözés mindenképp kell.
2013. ápr. 3. 21:10
9/11 A kérdező kommentje:
Mostanában kb nem eszek semmit, így nem is megy a hasam. (Tudom, nem megoldás.) Emiatt durván 15 kg-t lefogytam, anorexiás lettem. Tejtermékekből csak joghurtot szoktam enni, de az általában bennem marad. A hasam általában alul fáj (ahol menzesznél is szokott), néha kétoldalt a köldök mellett, illetve folyamatosan ég a gyomrom. Családban nem tudok ilyen betegségről, lázam nincs, nem sárgultam be. Kutya, cica van, oltva, féregtelenítve vannak, meg minden ilyesmi, és kezet mosok utánuk. A hasmenés "normális", egyszerre nem sok/nem kevés, normális barna, nem véres, vagy ilyesmi.
2013. ápr. 3. 21:44
10/11 anonim válasza:
A leirtakbol epekonek tunik. Nekem is van sajnos, sokszor szur a gyomromnal fent jobb oldalon, hanyingerem is szokott lenni es hasmenesem is. Mindenkeppen csinaltass hasi ultrahangot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!