Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ihatok sört és tequilát ha...

Ihatok sört és tequilát ha 3napja hasmenésem volt?

Figyelt kérdés
Beteg voltam és hasmenésem volt szerdán meg még tegnap reggel is egy kicsit de már jobban vagyok. Hivatalos vagyok egy szülinapi bulira de nem tudom, hogy merjek e inni?!

2013. febr. 16. 13:08
 1/6 intrepid ***** válasza:
Sört is, meg tequilát is, a halálos ágyon is lehet inni.
2013. febr. 16. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosan, ihatsz, csak jól nem fogsz járni vele. De éppen nem ebbe fogsz belehalni.
2013. febr. 16. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:
milyen következménye lesz?
2013. febr. 16. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Berúgsz. Az alkohol nagy inzulinszint emelkedést okoz, áteresztővé teszi az így is sz.ar, gyulladt beleidet.

De még mindig nem ettől leszel rosszabbul.. vagy nem ebbe fogsz belebetegedni. Ugyan lehetne direkt gyulladás csökkentő gyógynövényeket fogyasztani, és kizárólag értelmes ételeket enni, de hát ez csak egy ötlet, fenn tartom a véleményt hogy 3 napos hasmenésen már nem ront egy ivás, csak sajnos nem is segít.

2013. febr. 16. 14:01
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. febr. 16. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Jobbulást, meg egészségedre!

Bélpanaszok, fertőzés után egy tudatos bélflóra visszaállítás még eléggé jó tanács. Nem, a danone activia ezen vajmi keveset segít, utána kell nézni jó probiotikumnak, ami még megfizethető, de értelmesebb mint a Normaflore.

2013. febr. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!