Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak? 180cm vagyok...

Mit csináljak? 180cm vagyok és lassan 100kg 15/f

Figyelt kérdés

2013. ápr. 2. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Étrend és mozgás .Kicsit fogynod kellene,mert az ízületeid,bőröd,szíved nem hálálja meg.
2013. ápr. 2. 22:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdést:D

Milyen sportok azok amikkel könnyen lehet fogyni?

Étrendnél mit ajánlotok?

2013. ápr. 2. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Vagy is a választ*
2013. ápr. 2. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
BMI kalkulátorral ami van a neten megnézheted mennyi túlsúlyod van.Havonta 1 kiló leadása az ami nem visel meg,mondjuk a bőröd tudja követni a változást.Az elején olyan mozgást csinálj,ami nem terheli az ízületeket túlzottan.Úszás,szoba bringa.Kicsit tornázz otthon,legjobb ha a neten nézel gerinctorna gyakorlatokat,az átmozgat.Lehet egy keveset kocogni,de tényleg csak egy keveset az elején,majd ha kezdesz hozzászokni növelni a távot.Az étrendben legyen sok gyümölcsöt,kevesebb chips,édes üdítőket,energiaitalokat minimálisan.A lényeg,hogy nem kell megszakadni és drasztikusan váltani hanem aprókat változtatni mert az hosszú távon messzebbre visz.
2013. ápr. 3. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Húsokat és zöldségeket eszel? Azokat kéne. Vagy lehet hízni tovább.

Az ember nem kenyér és édesség, meg tejevő ám!

Edzésnek a küzdősportoktól kezdve bármit csinálhatsz, de igazából vannak értelmesebb edzések. Tehát ha már dolgozol, akkor miért ne legyen az fejlesztő jellegű? És persze vannak különösen rosszak is.

Például el lehet menni futkosni, de nem kell csodálkozni, ha majd elkezd fájni a térd. El lehet menni flabéloszra vagy speedfitnesszre (ezek mondjuk főleg csajos hülyeségek) de nem lesz edzés a dologból.

Ugyanakkor például egy harcművészet edzésen, ha jó helyen tanul az ember nem csak mozgás, de még valami önvédelmi készség fejlesztés is lehet, milyen hasznos időtöltés már, 2 in 1, ugye?

Sőt, én azt tartom jó helynek, ahol a harcművészetet eredeti formájában tanítják, hát ritka az ilyen, de ott kifejezetten egészségfejlesztő mozgásokkal lehet találkozni, na ez már 3 in 1 !

Ilyeneket lehet :)

2013. ápr. 3. 19:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ismét:D

Még valami az énkoromba mennyi lenne az ideális testsúly?

2013. ápr. 3. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
50-60 kg szerintem belefér. Most ez függ izomtömegtől, nehéz ezt megmondani..
2013. ápr. 3. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
180 cm úgyhogy olyan 75-re mindenképp le kéne fogyni
2013. ápr. 7. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!