Te vékony lány, gondolkozz már kicsit. Szerinted ha csak zabálasz, mert mondunk neked x meg y kaját amitől hízni lehet, akkor szerinted formásabb leszel? Szerintem cska zsírosodni fogsz és úgy fogsz kinézni mint egy besz*rt zokni. SPORTOLJ, mert az izomtól leszel formásabb!
2009. szept. 19. 14:18
5/10 anonim válasza:
Úr Isten miért kell ilyeneket írni ennek a lánynak??Én is küzdöttem soványsággal!Örököltem, és olyan voltam mintegy ropi!Én is hízókúrát csináltam, és mellette edzeni jártam terembe!Láb, hát, mell, stb építésre!most 164cm vagyok, és 58 kg!Jól érzem magam a bőrömben, és formám is van a sportnak köszönhetően.Én is ittam isosource tápszert.Nagyon jó volt!És egészséges is!Ajánlom.Neten hozzá lehet jutni!
2009. szept. 19. 17:20
6/10 anonim válasza:
előző vagyok! 38kg-ról indultam!
2009. szept. 19. 17:21
7/10 A kérdező kommentje:
166 cm és 48 kg vagyok. (és mostanában lettem 14 éves)
2009. szept. 19. 17:56
8/10 anonim válasza:
és 169cm vagyok és 58kg én meg már mehet a fogyókúrás kérdéssel!
2009. szept. 20. 08:37
9/10 anonim válasza:
Szerintem csak néhány kilót kéne felszedned.Erre vannak nagyon jó tömegnövelők, amelyek sportolóknak lettek kifejlesztve, de hízásra nagyon jók, és nem egészségtelenek, mint mondjuk a zsíros kaják!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!