Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen tömegnövelőt?

Milyen tömegnövelőt?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, 175cm, 60kg, nem ártana pár kilót felszednem, ezért gondoltam tömegnövelőre. A dohányzásról már 1 hónapja letettem, hogy ezzel is könnyítsem a dolgom, a kérdés pedig az lenne; milyen tömegnövelő szert ajánlanátok? Konkrét tapasztalatokat is várok!

Tudom, hogy nem árt mellette rendesen táplálkozni is, valamint rendszeres edzés, hogy ne zsírzsák legyek. :)

2009. szept. 19. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak egy jo tanàcs! Egyenlöre növeld a fehérje bevitelt /pl.tojàsfehérjés turmixok/ edzés utàn, és kezdj el rendszeresen edzeni! Mert ha tömegnövelöt elkezded szedni és nem edzel rendszeresen, ahogy irtad is tényleg egy "zsirzsàk" leszel, azt màr nehezebb ledolgozni! :)

2009. szept. 19. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok! Ezt az oldalt sokan dicsérik, és jok a termékeik is! Tanàcsokat is kérhetsz profiktol,szivesen segitenek! [link]
2009. szept. 19. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én konkrétan volumass35-öt ajánlok, nekem bevált nagyon. Egy adag 45g szénhidrátot, és 35g fehérjét tartalmaz. A te testsúlyodhoz napi 300g szénhidrát, és 120g fehérje kell. Ezt úgy számolod ki, hogy a testsúlyod megszorzod 5-tel, igy kijön a napi szénhidrát szükségleted, majd a testsúlyod megszorzod 2-vel, és így kijön a napi fehérjeszükségleted.

Namármost. A te szinteden elég lesz a napi egy adag volumass35, edzés után. A fennmaradó mennyiséget szilárd kajából fedezd. A termékből a vödrös kiszerelést érdemes választani.

Bővebb infó: www.body.builder.hu, edző válaszol rovat, azon belül a lap alján: Alapismeretek.

Itt minden kérdésedre választ kaphatsz. Sok sikert.

2009. szept. 19. 13:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Olvastattam a bodybuilder-en, nehezen hízóknak (mint én vagyok) ott Jumbo-t ajánlottak. Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a szerrel?
2009. szept. 19. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
tömegnövelő, mi? testsúly 4000! fasírt!
2009. szept. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!