Kicsit utánanéztem felnőttfejjel a dolognak, és azt olvastam, hogy nem egészséges a tej fogyasztása. Ezért abbahagytam a tejtermékek fogyasztását, de elvonási tüneteim vannak. Lehet-e venni valahol 1,5%-os zsírtartalmú tejtapaszt?
Ez egy olyan nagy hülyeség, a hús és zsírfélér mérgezőek a tejtermékek is a magokban sok az olaj nem jó! A füvet ne edd meg mert a tehén haragudni fog rád mert megetted elöle a füvet. tudod mit? egyél homokot a sarki homokozóból, abba sok a Ch8 és a b4h4 vitamin meg a 2x használt macskaalomba is van sok g16 és h1r9 vitamin azt is érdemes enni. DE nem kenyérrel hanem fakéreggel, mivel abba annyi tápanyag van. VIZET nem szabad inni mivel abba sok a vízkő és sok benne az élö organizmus. Csak is a Teve ürülékéből kinyert szüretlen trágyalevet szabad fogyasztani mivel azt már a teve jól átszürte, nincs benne vizkő egyszerűen semmi. Ha mást nem eszel csak ezeket több mint 100-120 évig élhetsz. Ja és a zöldségeket és a gyümölcsöt mellőzd mivel a zöldségek földben vannak, az már milyen fujj, a gyümölcsöket meg leszarhatják a madarak, hmm jó madár szar, azt megeheted de a gyümölcsöt NEM.
Amúgy gondolj bele, régen nem vót kóla tejet ittak és vizet. Volt bajuk? Most meg iszod az ízesitett ****okat és szinezett micsodákat , na attol van bajod. A tej azt kell inni. A sok vega meg egye a homokot, ész :) !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!