Hízás, egészségtelen dolgok nélkül, de hogyan?
alkalmazd a yoyo diétát
Koplalj 2-3 napig, aztán egyél többet az átlgosnál is, onantól fogva.
Nem írtad, hogy fiú vagy, vagy lány. ...bár mondjuk tök mindegy.
Kezd el súlyzózni, és csinálj magadnak étrendet. Ne félj, ez nem azt jelenti, hogy Arnold Schwarzenegger leszel 2 hónap alatt. Sokan ettől tartanak.
Tulajdonképpen az izmok határozzák meg a tested formáját. Jó a hozzáállásod, hogy nem egészségtelen kajákkal akarsz hízni. Én is nagyon vékony voltam, a 190 centimhez kb 60kg párosult, szóval el tudod képzelni...
De rátaláltam egy weboldalra, ami segitett. Megtalálod rajta, hogy miket egyél, hogy növeld a tömeged, és ez tartós is maradjon. Most egyébként 78kg vagyok, de 90 akarok lenni december, január környékén.
Az oldal címe: www.body.builder.hu
Persze nem azt jelenti, hogy te is ennyit fogsz felszedni, mint én, majd te eldöntöd mennyit akarsz, mennyivel érzed majd jol magad.
Ja és az se feltétlen gond, hogy nem akarnál edzöterembe járni, én is itthon csinálom.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!