Érdemes lenne megnézetnem a lányomat? Fontos!
Lányom 18 éves, 162 cm, és 43-44 kg. Ha egy napig egyáltalán nem, vagy kevesebbet eszik, már le van fogyva. Érdemes lenne őt orvoshoz vinnem kivizsgálásra, vagy ez terméeszetes?
Aggódok
Köszönöm
Szerintem vidd el. De ne bántsd, ne legyen rosszérzése miatta vagy betegségtudata.
Egy vérvétel, vizelet sosem árt.
Bár...én 164cm vagyok (34 éves) és 50kg voltam terhességek előtt. Most kb. 47kg vagyok. Soha nem fogyóztam, bármikor bármit ehetek, ilyen fajta vagyok. Néha piszkálnak, hogy nyüzüge vagyok (bár a hasam sosem volt lapos, üléskor igenis hájasnak néz ki és nem képzelődök :) ), de a közérzetem tökre rendben van.
beszélgess el vele, hogy mit gondol magáról, kövérnek látja e magát stb
az nem normális ha egy nap semmit nem eszik, a te felelősséged is hogy rendesen egyen, mert 18 évesen még az ember gyerek, bárki már mit gondol is! (mondom ezt 21 évesen, visszagondolva magamra én még gyerek voltam!)
ha netán hánytatja is magát akkor nincs mese, ott már bajok vannak
amúgy csak a súlyából nehéz lenne mondani bármit is, én 158 cm és 46 kg vagyok, pedig normálisan eszem csak ilyen az alkatom
kivizsgáltatni meg max, hogy van e hiánybetegsége, ki lehetne
Önmagában emiatt ne.Én 161cm vagyok,18 évesen 43 voltam,ha egy nap nem ettem 41 is lettem hamar.
Most 39 vagyok és nem megyek 46-nál feljebb.
Nem hiszem, hogy baja lenne, biztos csak ilyen alkat.
Én bármit megadnék, hogy ilyen legyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!