Ez nagy gond? Már képtelenség abbahagyni.
Van egy kis probléma.Immár 7 éve,minden áldott reggelt ugyanazzal a kajával indítok.Egy szelet piritós(98% vaj,nagyon ritkán egy szelet szalámi),és mivel menzás vagyok,ezért 11-kor is reggelizek a suliba. Tudom,ez eddig tök normális,csakhogy...amióta iskolába járok,azóta minden reggel a teám mellé elcsomagolásra kerül az édesség...7 éve,minden áldott reggel. Na jó,tudom,ez nagyon hihetetlen,de nem tudok már nélküle lenni.Ha megehetem minden reggel az első órám előtt,v. 1 szünetben,akkor jó csak a napom.Ez már úgy az életem része lett,mint a pisilés..stb.Ez nagyon nagy baj??
Teszem hozzá,ne Marsra,Twixre,ésatöbbire gondolj,hanem ált. túrórudi v. jóreggelt v. Milka Tender :) esetleg még néha Kinder,abból is inkább tejszelet,csoki csak néha,meg Nesquik csoki...ennyi
Ez nekem olyan szinten jó közérzet,hogy ha nincs,akkor nem tudok jól teljesíteni.. :(
Szerintetek ez normális? A testsúlyra nézve?
Más is van így,hogy van ami nélkül nem jó a nap(legyen az ékszer,ruha,kaja,üdítő..stb.)???
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
13/L-170 cm/63 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!