Böfögés mitől lehet?
Figyelt kérdés
1 hete ettem kb. körömpörköltet. Jó zsíros volt. A második adag után (este, de nem lefekvés előtt) kicsit rosszul lettem. Lementem levegőzni.. Helyrejött. Viszont, azóta sűrűn kell böfögjek. Akár este is, ha megfordulok stb. Puffadással nem jár, szimplán csak böfögnöm kell néha. Az tény, hogy sok levegőt nyelek, és kapkodva is eszem és iszom. - Más bajom nincs, és ez után az étkezés után "kezdődött". Gyomorégés nincs, hányinger-hányás nincs, széklet OK, étvágy van [nem is akármilyen :)], gyomorfájdalom nincs, és egyéb gyomorpanasz sincs. Mitől lehet ez? A kaja csinálhatott odabent valamit? Előtte semmi ilyen nem volt.2013. márc. 16. 10:53
1/2 A kérdező kommentje:
Ui.: Édesanyám reflux beteg. Ez viszont tény.
2013. márc. 16. 10:54
2/2 anonim válasza:
Egyél lassabban, de nézesd meg magad orvossal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!