Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék leállni ezzel a...

Hogyan tudnék leállni ezzel a herbállal, biofű, füstölő-vel?

Figyelt kérdés
Légyszives csak olyannok irjanak akik már kb ugy benne vannak mint én (kb 2éve szívom) ,,,, az elsöktöl a mostaniakik ,winter,smoke,maya,sky,thinkgreen, és sztem a legujjab és legerösseb ANGEL ........ tehát nem ma kezdtem! Tehát nem is lenne ezzel a cuccal nagy gáz csak nagyon sok pénzbe kerül és már néha néha amikor kattogás van vagyis nincs akkor nem mindig de gyakran fáj a hasam környékén de iszonyatosan.. aludni sem nagyon tudok fejfájások napi szinten véletlenszerüen de az is nagyon gázz........ légyszives ötleteket ... mert ez igx nem megy :/ !!!!

2013. márc. 15. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
elvonó
2013. márc. 15. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Miért, a varázsigét várod amit elmormolsz, és utána nem leszel függő? Vagy még is mit vártál te nagyon f*szkalap?!
2013. márc. 15. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg csak szimplán szívjál rendes füvet és nem fogsz se kattogni se rosszul lenni b***meg...-.-" Ha meg neked ez a szar herbal is drága akkor erre annyit tudok mondani hogy inkább fizess 2500at de ne dögölj meg! ;)
2013. márc. 28. 20:56
 4/6 ManyMen90 válasza:

Honnan rendeled az Angelt?Mer ahonnan én rendeltem az az oldal bezárt és nem találok sehol!Lécci írd már le ide vagy üzibe!

Hogy ne csak offoljak! Kicsit állj le a pottal!Szívjál hollandot az nem rongál be és nem is kattogsz! ;)

2013. jún. 9. 15:40
 5/6 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A saját tapasztalataimat leírom neked. Én is jó ideig szí.vtam ezt a potot, leraktam. Ha nem akarsz orvoshoz menni (sóoldatos infúzióval 2 nap, elvonási tünetek nélkül, enyhítik lázcsillapítókkal, némi morfiummal stb.) nos nem több, mint 1 hét, a kattogás 3-4 nap után már nem igazán érezhető. Igaz nagyon kellemetlen, főleg, ha felkészületlenül,kamikazéban csinálod, NE TEDD! Készülj fel némi rendes fűvel (csak szükség esetén használd, amikor már nagyon rossz az egész, de ne az első nap után), vitaminbombákkal(gyümölcs,vitaminok, élőflórás joghurtok), szájvízzel, gyógynövényes fogkrémmel ( erre később kitérek),gyomorvédővel, végszükség esetén altatóval, hányás elleni gyógyszerrel,némileg enyhítik az elvonási tüneteket.

Az elvonási tünetek:

Alvászavar- Személy szerint a 4. nap után tudtam aludni, addig egy szemhunyásnyit sem, ne ess ebbe a hibába. Erre való a fű és az altató.

Izzadás/hidegrázás- nos talán a legkellemetlenebb, erre sajnos nem találtam gyógyírt, ezt tűrni kell. 3. nap után múlt el nálam.

Étkezési zavarok/Étvágytalanság - Ha nincs étvágyad és úgy érzed hogy ki fog jönni, ne tedd azt,hogy nem eszel/iszol a legroszabb döntés, annyira elgyengülsz a végére, hogy kórházba fognak rohammentővel vinni. Erőltetni kell. Fűszerest kerüld.

Hányás/hasmenés - Vitaminok, élőflórás joghurtok, gyomorvédő és hányás elleni gy. (ezeket ugye csak vénnyel lehet kihozni, menj el a háziorvosodhoz nyugodtan elmondhatod a panaszaid, de ne azt, hogy éppen lejövőben vagy a bájóról :D, fog neked felírni gyógyszereket, ki is fog írni)

Plakk a nyelven - Eszméletlenül undorító, a hányástól természetesen. Sárga, nikotin színű, vastag lerakódás a nyelveden. Szájvízzel és gyógynövényes fogkrémmel 2-3 nap alatt elmúlik.

Természetesen ezek a saját tapasztalataim, nem mindenkinél jelentkeznek. A teljes lefolyás a felépüléssel együtt kb 2-2,5 hét volt nekem. Vigyázz! A külsőd megváltozik ez alatt egy kicsit,( tehát a családtagok 100% észreveszik) kiszáradsz, a hajad száraz lesz, fakó , a körmeid, mint a papír, a bőröd szürke és a szemeid, nos , mint egy drogosnak és természetesen gyenge leszel, mint a harmat.

Remélem tudtam segíteni, igaz elég régen kérdezted.

Nagyon sok kitartást és erőt kívánok Neked is és mindenkinek aki elhatározta magát! 20/L

2014. máj. 25. 07:13
 6/6 anonim válasza:
Az előttem szóló (shika) perfekt módon írt le mindent, engem valósággal megmentett! A lényeg, hogy határozd el magad, csak az eleje nehéz! Soká tartott mire rávettem magam, de utána már éreztem hogy baj van, és egyfajta kihívás volt hogy végig csináljam...de megéri hidd el! Nehéz, és kell hozzá lelki támasz valakinek a személyében, de legfőképp rajtad múlik! Az elvonó a hülyéknek való, csak azon lehet segíteni aki akarja is, és aki elhatározza magát és akarja, annak segítség sem kell, csak találj egy célt az életedben... Mindenkinek üzenem aki rajta van ezen a szaron, hogy tönkre teszi az életeteket ha nem léptek valamit! Rendkívül káros, abszolút méreg, és elveszi az életedet, egy idő után fontosabb lesz a fújás mint a családod...
2015. dec. 10. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!