Legion kérdése:
Tudom, hogy mik a sovány húsok. De mik az ellentéteik? Melyek a kövér húsok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 20:43
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de úgy értettem,mely állatok húsai kövér húsok,hogy tudjam,miket kell elkerülnöm....
2013. márc. 5. 21:16
3/6 anonim válasza:
hát kb minden állatnak van olyan része, ahol zsíros a hús, de az látszik is. én ettem vmelyik nap tyúk húslevest, és olyan zsíros volt a bőre, hogy majd elhánytam magam.
tehát gondolom te is meglátod, ha a hús mócsingos, meg fehér hájrétegek vannak rajta.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem látom meg,mert mirelitként veszem őket,vagy gyorsétteremben szendvicsbe téve.Azt írták itt,hogy a marhahús is sovány hús,és most nem tudom,mit egyek,ha a marhahús nem kövér hús,akkor mi az?És most kellene tudnom,melyik húsoktól óvakodjak,mert sovány húsos diétán vagyok...
2013. márc. 5. 23:18
5/6 anonim válasza:
Ehetsz: Csirkemell, disznó karaj, marha comb, vesepecsenye
Magasabb zsírtartalmú húsok: Disznó nyak, lapocka, comb, marha lábszár, csirke comb
6/6 anonim válasza:
a vörös húsok [marha, borjú, vadak] zsírosabbak, mint a fehér husik. és a vörös húson belül is vannak zsírosabb és szárazabb részek. a fehér, szárnyashúsok [csirke, pulyka] melle a legszárazabb, a comb ott is kicsivel zsírosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!