Segítség! Mit tegyek? Most faltam be a fél családi menüt!
Az előbb óriási faláshoram jött rám!!!
Megettem 7 mákos rétest és egy adag spagettit! Úristen, így leírva még rosszabb... Viszont ha hazaérnek anyáék egyből észreveszik, hogy a konyhaszekrényről az egyik sor nem rég sült rétes eltűnt.. Mit fognak gondolni??
Ma még csak egy húslevest ettem és 2 korpás kekszet. Már 11. napja 300 kcal alatti a napi táplálékbevitelem, végre fogytam is. De szerintem anya azért sütött mákosat, mert látja, hogy nem eszek sokat és tudja, hogy a mák a gyengém. Mit csináljak?? Most vettem be 2 hashajtót, mert hányni nem hányhatok, rajtam kívül még van itthon valaki.
Most rákerestem és beleolvastam ebbe a nagy "zabálás teszt"-be itt a gyk-n
megnyugodtam, ennyitől nem fogok hízni és legalább ettem... bár nem mondom, most épp piszok szarul vagyok
de abban a pillanatban jól esett
holnaptól úgyis megint diéta :)
persze, hogy szarul vagy.. bevettél kettő (!!) hasjahtót...:D
és diéta legyen, ne koplalás
sőt, amúgy diéta sem kéne, de legalább abból nem lesz bajod... ha most nem fosod össze magad.D
azért kicsit meglepődtek, hogy ennyi kaja elfogyott az asztalról... de inkább a bátyáimra fogtam :S
miszerint én csak 3at ettem... és nem pedig 9et..
nem azért koplalok, hogy fogyjak - vagyis hát nyilván azért, de nem ez az elsődleges
azért koplalok, mert ha eszek képtelen vagyok mértéket tartani és nem tudom, nem érzem mennyire van szükségem
de ez most más témakör, azért nem is részleteztem
mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat! a mai napnak már lőttek, de holnaptól szebb lesz minden
jaaaaaj muca, ne keseredj el:(
annyit ehetsz amennyit akarsz, mert van még hova híznod:D
és enni jó! az egyik legjobb dolog a világon, amikor telezabálod magad, aztán elfekszel a földön és fél órán keresztül csak nyögni tudsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!