Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Segítség! Mit tegyek? Most...

Segítség! Mit tegyek? Most faltam be a fél családi menüt!

Figyelt kérdés

Az előbb óriási faláshoram jött rám!!!

Megettem 7 mákos rétest és egy adag spagettit! Úristen, így leírva még rosszabb... Viszont ha hazaérnek anyáék egyből észreveszik, hogy a konyhaszekrényről az egyik sor nem rég sült rétes eltűnt.. Mit fognak gondolni??

Ma még csak egy húslevest ettem és 2 korpás kekszet. Már 11. napja 300 kcal alatti a napi táplálékbevitelem, végre fogytam is. De szerintem anya azért sütött mákosat, mert látja, hogy nem eszek sokat és tudja, hogy a mák a gyengém. Mit csináljak?? Most vettem be 2 hashajtót, mert hányni nem hányhatok, rajtam kívül még van itthon valaki.

2013. márc. 2. 16:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Most rákerestem és beleolvastam ebbe a nagy "zabálás teszt"-be itt a gyk-n

megnyugodtam, ennyitől nem fogok hízni és legalább ettem... bár nem mondom, most épp piszok szarul vagyok

de abban a pillanatban jól esett

holnaptól úgyis megint diéta :)

2013. márc. 2. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:

persze, hogy szarul vagy.. bevettél kettő (!!) hasjahtót...:D

és diéta legyen, ne koplalás

sőt, amúgy diéta sem kéne, de legalább abból nem lesz bajod... ha most nem fosod össze magad.D

2013. márc. 2. 18:03
 13/17 A kérdező kommentje:

azért kicsit meglepődtek, hogy ennyi kaja elfogyott az asztalról... de inkább a bátyáimra fogtam :S

miszerint én csak 3at ettem... és nem pedig 9et..

2013. márc. 2. 18:25
 14/17 anonim válasza:
Nagyon buta dolog koplalnod.... nagyon sokáig én is ezt csináltam, abba hagytam majd 1-2 hónap és vissza is jött ami lement. Aztán javasolták hogy heti 4 edzés mellett számoljam a bevitt tápértéket, 1600 kalória egy napra plusz meg van adva hogy szénhidrátból, fehérjéből, zsírból mennyit ehetek. Két hónap alatt 5 kilót leadtam plusz izom jött fel rám és eszek rendesen. Ajánlom neked is hogy keress egy ehhez hasonló diétát ami számodra megfelel és akkor ha anyukád süt mákos rétest nyugodtan ehetsz belőle úgy hogy lelkiismeret furdalásod lenne. :)
2013. márc. 2. 18:57
 15/17 A kérdező kommentje:

nem azért koplalok, hogy fogyjak - vagyis hát nyilván azért, de nem ez az elsődleges

azért koplalok, mert ha eszek képtelen vagyok mértéket tartani és nem tudom, nem érzem mennyire van szükségem

de ez most más témakör, azért nem is részleteztem

mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat! a mai napnak már lőttek, de holnaptól szebb lesz minden

2013. márc. 2. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:

jaaaaaj muca, ne keseredj el:(

annyit ehetsz amennyit akarsz, mert van még hova híznod:D

és enni jó! az egyik legjobb dolog a világon, amikor telezabálod magad, aztán elfekszel a földön és fél órán keresztül csak nyögni tudsz:D

2013. márc. 2. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
1kg = 7000 kcal Tehát ahhoz, hogy egy nap képes legyél egy kilót hízni ahhoz sokkal több mint 7000 kalóriát kell megenned.
2013. ápr. 7. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!