Az baj ha 3000 kalóriát faltam? (L/14)
153cm, 45kg.
És semmit nem mozogtam.
egészségedre
UI: van még időd a ozgásra, be tudod pótolni ha szeretnél
de nehogy már bűntudatod legyen 14évesen hogy a téli szünetbe többet ettél anyu főztjéből
menj ki a levegőre a barátokkal sétálni, bicaozni ha valakinek van kedve menjetek futni(persze ahol csak tudjátok hogy biztosnságos) vagy nyomj be egy jó kis zenét és táncolj vagy dvdre tornázz de nyugi semmi baj nincs
am miket ettél?:P
BUÉK előre is
Hát nem a főétkezésekkel van a baj, hanem a sok nasival.
Egyébként nem szeretnék és nem is tudnék gyümölcsnapot tartani.
(Este zumbáztam 45 percet)
Utolsó válaszoló köszi.(:
Drága szívem, ahány választ kaptál a feltett kérdédesre, váljék egészségedre. a zumba tényleg jó, csak vigyázz, hogy a maradék kis agyadat szét ne rázd...
a pontjaid és másoké sem érdekelnek. a zumba melett egy kicsit utána nézhetnél az egészséges életmódnak is.lehet durcizni... :)
Drága szívem! Nem én értékeltem a válaszodat nulla százalékra, valaki más gondolhatta azt, hogy ennyit ér a válaszod.
És te most komolyan azt kéred tőlem, hogy gyerek létemre csak gyümölcsöt egyek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!