Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az baj ha 3000 kalóriát...

Az baj ha 3000 kalóriát faltam? (L/14)

Figyelt kérdés

153cm, 45kg.

És semmit nem mozogtam.

2012. dec. 28. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
ha egyszer megtörtént nem baj.tars egy gyümölcsnapot, és visszaáll minden. de ne faljál rendszeresen ennyit, mert akkor már baj lehet belőle.
2012. dec. 28. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

egészségedre

UI: van még időd a ozgásra, be tudod pótolni ha szeretnél

de nehogy már bűntudatod legyen 14évesen hogy a téli szünetbe többet ettél anyu főztjéből

menj ki a levegőre a barátokkal sétálni, bicaozni ha valakinek van kedve menjetek futni(persze ahol csak tudjátok hogy biztosnságos) vagy nyomj be egy jó kis zenét és táncolj vagy dvdre tornázz de nyugi semmi baj nincs

am miket ettél?:P

BUÉK előre is

2012. dec. 28. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát nem a főétkezésekkel van a baj, hanem a sok nasival.

Egyébként nem szeretnék és nem is tudnék gyümölcsnapot tartani.

(Este zumbáztam 45 percet)

Utolsó válaszoló köszi.(:

2012. dec. 29. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Drága szívem, ahány választ kaptál a feltett kérdédesre, váljék egészségedre. a zumba tényleg jó, csak vigyázz, hogy a maradék kis agyadat szét ne rázd...

a pontjaid és másoké sem érdekelnek. a zumba melett egy kicsit utána nézhetnél az egészséges életmódnak is.lehet durcizni... :)

2012. dec. 29. 11:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Drága szívem! Nem én értékeltem a válaszodat nulla százalékra, valaki más gondolhatta azt, hogy ennyit ér a válaszod.

És te most komolyan azt kéred tőlem, hogy gyerek létemre csak gyümölcsöt egyek???

2012. dec. 29. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne tegezz, és egyél amit akarsz, felőlem egy fél disznót is megehetsz, aztán fogyózzál az aneroxiáig..
2012. dec. 29. 17:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nah ez már tényleg megérdemli tőlem is a nulla százalékot.
2012. dec. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!