Mitől lehet a folyamatos hányinger?
Figyelt kérdés
Vasárnap este ettem vacsira pizzás csigát, meg sikerült nasiként bevágnom 2 kis zacskós pisztáciát. hétfő reggel óta hányingerem van és fájdogál fejem, kedden voltam a háziorvosnál ő csak azt mondta hogy diétázzak és ha rosszabb akkor menjek vissza. lehetséges hogy a pisztácia miatt szenved ennyit a gyomrom? olyan érzés mintha folyamatosan görcsbe állna :/ elég kellemetlen, és nem szűnik semmire a hányinger. lehetséges hogy a gyomorrontás ilyen sokáig fenn áll?2013. febr. 21. 19:48
1/8 A kérdező kommentje:
a terhesség mint eshetőség kizárva.
2013. febr. 21. 19:54
2/8 anonim válasza:
Nem a gyomorrontás szerintem itt a bűnös, hanem a pisztácia, amit ha az embernek egy kicsit is gyenge az epéje, nehezen bont le. Szerintem lehet kicsit begyulladt az epehólyagod, édesanyámnak is sokszor volt ilyen, ha valami hasonlót evett és nála a diéta hatásos volt.
3/8 anonim válasza:
Orvoshoz menj újból, mert van egy vírus járvány. Elég hosszadalmas 3 hétig tart. Én kaptam rá antibiotikumot.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! valószínűleg a pisztácia lehet tényleg a ludas mert ha csak rágondolok, akkor hányingerem van, pedig ez előtt nagyon szerettem.
2013. febr. 22. 09:58
5/8 anonim válasza:
A pizzás csiga szóba sem kerül mint lehetséges ok? Köze nincs az 'étel' szóhoz, de megetted. Persze lehet a pisztácia is, lehet egy fertőzés is..
6/8 A kérdező kommentje:
hát lehet, ha fertőzés az kb meddig szokott tartani? és ha nem szedek rá gyógyszert akkor s elmúlik.
2013. febr. 22. 19:35
7/8 anonim válasza:
Elmúlik, majd.
Azt kell írnom, hogy mostanában sokan küzdenek hasmenős, hányós nyavalyákkal. Ilyen idő van (hideg, nedves), valami terjed. Ezért nem is biztos hogy táplálkozással kapcsolatos ez az egész.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 24. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!