Mitől van az, hogy amikor eszek (akármit) utána szédülök, fáj a gyomrom és ráz a hideg?
Feltétlenül menj el gasztroenterológiai kivizsgálásra!
Nincs gyomorfekélyed? Cukrod rendben van?
Köszönöm a válaszokat!
hát az akármit az a normális ételt tartalmazza, amit az átlag emberek esznek-szóval aki nem diétázik/fogyókúrázik
szendvics (sonka/sajt/zöldség) gyümölcsök, magvak, tejtermékek(joghurt, túró, sajt) husok(mindenféle, főleg csirke, pulyka, hal, sovány sertés, marha, májak) tojás, zabpehely, levesek, főzelékek, krumpli, rizs
persze ezek normálisan megcsinálva, szóval reggeli szendvics, majd 11felé gyümölcs, ebéd leves, főzelék/krumpli/rizs/hús/hal/tojás mikor mi
utána vacsi is ezekből
szóval ilyenek
A tejtermékek és a gabonák különösebb probléma nélkül bárkinél okozhatnak rosszullétet, gyomorfájást, alacsony vércukorszintet (szédülést). Sőt, a tapasztalat az, hogy csak idő kérdése, kinél mikor kezdenek el problémák kialakulni.
DE mivel más gond is lehet, ezért valóban kell kivizsgálás. Próbálj meg pár napig ne szendvicset enni, hanem zöldséggel a húsokat. Nézd meg hogy ez segít-e. A tej-gabonamentes táplálkozás általában igen jó hatású, és mindig meglepő hogy milyen problémákat old meg sikeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!