Tömegnövelés, de hogyan?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete szeretnék hízni. Sokat eszem, húst, zöldséget, gyümölcsöt is, de nem hízok egy dekát sem.
16 éves fiú vagyok, 55 kg és 182 cm. A 3 hét alatt fél kilót sem "gyarapodtam". Hol rontom el, illetve hogyan tudnék legalább 8-10 kg-ot felszedni?
2013. febr. 19. 13:52
1/3 anonim válasza:
Hát a gyümölcstől meg a zöldségtől nem is fogsz hízni. Hús, rizs, tojás, ilyenek kellenek a hízáshoz.
3/3 anonim válasza:
A hízásra való hajlam elsősorban genetikai adottság.Szerintem könnyebb hízni,általában,mint fogyni.
Ha hízni szeretnél,annyit egyél amennyit jól esik lefekvés előtt.Ezt napközben is érvényes.Evés után pihenés.Függ az idegállapottól is.Aki ideges az még ülve is fogyhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!