Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételekkel, étrendkiegés...

Milyen ételekkel, étrendkiegészítőkkel lehet elérni hogy nőjjön az I. Q?

Figyelt kérdés
Szeretném növelni az I.Q-mat, milyen kajákkal ésvagy étrendkiegészítő tablettákkal lehetne elérni a célomat ? Minden megoldás érdekel ! Köszi :-)
2013. febr. 15. 11:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szóval nem jött még válasz. Arra célzok, hogy az IQ és adott tápanyagok között nincs szoros összefüggés. Az agy tápanyagainak fogyasztásával nem lesz 1 év alatt valaki okosabb.. ezt nem kell várni.

Idegrendszert érintő betegségek elkerülése, vagy hosszú idő alatt bizonyos pozitív hatások elérhetők lehetnek, de Te meddig is fogyasztottál omega3-at?

Egyszerűen a saját ötleted után mentél, nem jártál sikerrel. Követtél valami előre lefixált útmutatást, ami alapján számíthattál adott sikerre?

Ha valaki elkezd testet építeni, de nincs tisztában az alapokkal, hiába kezd el porokat venni/enni, nem lesz ám eredménye. A saját elképzeléseink a dolgokról sokszor aranyosak, de amikor mi nem létező összefüggések alapján komoly változásokat várunk.. az omega3-nak is hosszú távon van értelme, és bár ötleteltem én is, de semmit nem hallottam a felnőttkori IQ-ra gyakorolt hatásáról. Tehát, a kérdés szempontjából valóban lehet hogy nem működik. A ginko gyógynövény hatása sem az IQ növekedése valószínűleg.. Sok másban jók ezek, hát Neked valami spécibb csodaszer kell, és mellette szellemi gyakorlatok (logikai játékok stb. amiket ajánlottak előttem).

2013. febr. 15. 23:25
 22/27 anonim válasza:

Kedves Kérdés kedveményező!

A kérdés pompás, nem arra jött a kritika, hanem arra, hogy "humor" kategóriába írtad és nem a helyére. Ezért illettem meg kritikával. :)

2013. febr. 17. 11:22
 23/27 A kérdező kommentje:
Eredetileg jó kategóriába írtam, a modik tették ide :P
2013. febr. 17. 13:44
 24/27 fery66 válasza:
Próbáltál már gondolkodni?
2013. febr. 17. 16:13
 25/27 A kérdező kommentje:
többet mint te :-D
2013. febr. 17. 17:42
 26/27 anonim válasza:

Dean Ornish: Your genes are not your fate - Dean Ornish: Your genes are not your fate #TED : [link]

En ezzel a videoval szeretnek valaszt adni, igaz kicsit mas iranybol kozeliti meg, de elgondolkodtat azon hogy az Iq szam novelese vajon csak attol novekszik ha szedsz valami ugymondd extrat(ugy vettem eszre a valaszok nagy resze ezt taglalta) vagy ha uj eletmodot is elsz melle?

2013. márc. 9. 01:15
 27/27 anonim ***** válasza:
26. Jogos!!
2013. márc. 9. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!