Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételekkel, étrendkiegés...

Milyen ételekkel, étrendkiegészítőkkel lehet elérni hogy nőjjön az I. Q?

Figyelt kérdés
Szeretném növelni az I.Q-mat, milyen kajákkal ésvagy étrendkiegészítő tablettákkal lehetne elérni a célomat ? Minden megoldás érdekel ! Köszi :-)
2013. febr. 15. 11:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
a dió meg diófélék tényleg serkentik az agyműködést. ha megnézed, még a formája is olyan mint egy agy :D (csak érdekességképp)
2013. febr. 15. 12:24
 12/27 EagleHUN ***** válasza:

"Már szedtem sok omega 3-6 tablettát"

Ez így nem jó, omega 6 sajnos túl sok mindenben van (pl: napraforgóolaj stb...)

Ezért az omega 3-6 arányt kell javítanod, de arra is a kapszula agyon tisztított omega 3-ja a legkevésbé alkalmas talán.

Lehet venni lenmagolajat pl azt kanalazhatod is, de főzni sütni is lehet vele. De ha túl drágának tartod akkor az olíva olaj is jobb választás a napraforgónál.

Meg egyél sok halat, nem feltétlenül tengerit (abban sok a mérgező anyag), van jó hazai is, csak találj halat árusító helyet jót.

Logikai játékok: sakk, amőba, sudoku.

Csinálj meg az interneten egy csomó IQ tesztet minden nap.

Így egy idő után rutinból fogod nyomni és a hivatalos IQ teszt is jóval magasabbat fog mutatni. XD

2013. febr. 15. 12:25
 13/27 EagleHUN ***** válasza:
Valóban a Diót kihagytam az is nagyon jó.
2013. febr. 15. 12:26
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszi :-) Sajna már nagyon sok F vitamint szedtem. Diétázok is permanensen, így ez kellett is. Már szedtem magába is omega 3-at és külön pl Memo Life kapszulát, amiben standardizált tengeri halolaj és speckó omega linolénsav van és ennyi sikerrel : 0 !!
2013. febr. 15. 12:44
 15/27 anonim válasza:
Ez a kérdés kimondottan vicces és poénos volt. Sose menj el humoristának ha egyszer abból akarnál megélni.
2013. febr. 15. 13:27
 16/27 A kérdező kommentje:
Ez a legértelmesebb kérdés a fórumban ! Ha tudnátok rá a választ átlátnátok ti is. Az ilyen reklámokban hírdetett gagyik, mint omega 3-6 zsirsavak, lecitin, meg biloba sajna lótúrót sem érnek :(
2013. febr. 15. 14:09
 17/27 anonim ***** válasza:

Valóban érdekes kérdés.

Miből gondolod, hogy az emberi szervezet számára vitamin jellegű (omega3) zsírsav és bizonyos gyógynövények nem érnek semmit?

2013. febr. 15. 14:21
 18/27 A kérdező kommentje:
Tapasztaltam.
2013. febr. 15. 14:26
 19/27 anonim válasza:

barack...pálinka

külső szemlélőknek nem fogsz okosabbnak tűnni, de te úgy fogod érezni

2013. febr. 15. 16:16
 20/27 anonim ***** válasza:
A szubjektív tapasztalatod 1000 dolgon múlik, gyógynövények, tápanyagok hatását pedig nem egy, hanem sok ezer emberen végzett kísérlet bizonyítja. Ha ez jelent valamit :)
2013. febr. 15. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!