Miért van az hogy eddig nagyon sok fogyókúrát és sportot kipróbáltam de mégsem fogytam szinte semmit? Többi lent.
1. Egészség -> egészséges, viszonylag alacsony testsúly. Ez egészséges táplálkozást feltételez.
2. Nem tudsz fogyni. Miket is eszel? :) Itt lesz a magyarázat.
Akkor világos min tudsz változtatni. Magánügy, hogy a disznót és a halat szereted-e. Vannak olyan zsírok a halakban, amikre szükséged lenne, de éppenséggel ha a fogyásra szorítkozunk, ezzel nem is untatnálak.. Azzal sem, hogy sokkal inkább ehetnél zsírt, mint pizzát, ha fogyni akarsz.
Én röviden szeretnék most fogalmazni: Amint megszokod, hogy a húsokat tészta, rizs, krumpli nélkül edd, amint a müzlit (tejet?) elhagyod, fogyni fogsz, le fog menni ez a kis fölösleg is.
Ellenkező esetben idővel halmozódhat még rajtad több is, ez így szokott lenni.
Miért? Mert nincs szükségünk lisztre, keményítőre, ezek háború, éhezés alatt megteszik mert nincs más (nincs hús és zöldség), de a hétköznapokban nem szabadna ilyeneket adni az embereknek, ahogyan tejtermékeket sem. Úgy csinálnak a reklámokban, mintha a müzli, zab, egy teljes őrlésű kenyér vagy egy győri édes Zabfalat különlegesen jó étel lenne. Pedig nagyon távol állnak ettől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!