Milyen fizikai regeneráló ételek vannak?
Multivitaminból csak mértékkel fogyassz.A több nem biztos,hogy jobb.Milyet nyomsz egyébként?
A gyengeségnek több oka lehet.Egyél egy nap többször,változatosan,kb.3 óránként,de egyszerre csak keveset.cukrot,finomított lisztet kerüld,mert ezektől ingadozik az inzulinszint,és ez is okozhat energiahiányt.Ezen dolgok nekem beváltak.Zabkorpa,zabpehely,ezeket kis mézzel,mazsolával,fahéjjal,vízbe áztatva edd,jó energizálók.
Félig-meddig egyetértek.
És a barátoddal még jobban. Pörkölt (hús) főzelék (alap esetben zöldség). Ez miért energizál? Mert húsra és zöldségekre van szüksége a szervezetednek. A multivitamin.. jó lehet bizonyos esetekben, de a c-vitamin, d-vitamin és omega3 zsírsav igényedet NEM fedezi, így pofon lesz a sz.arnak, aligha arra van szükséged.
Sok zöldségre, elég (amennyi jólesik) húsokra, zsiradékra van szükséged, és ezeket lehet kiegészíteni a 3 'vitaminnal' amikről írtam (igazából az omega3 zsírsavak is tekinthetők vitaminoknak).
A zöldségeket az ember ugye még véletlenül sem cukrozza, lisztezi, tejezi össze, mert egy jó táplálékból egy egészen megterhelőt hozna létre, ha nem párolná hanem összehabarná-rántaná vagy ilyesmit tenne.
A harry potter regényekben, talán.
Az itteni valóságban viszont minden, ami nagy inzulinszint emelkedést okoz, az a zsírpárnákat növeli. Ha másképp volna.. akkor a tejevők, kenyér fogyasztók izmos emberek lennének. Amikor inkább elhízottak, fejlett izomzatuk a sportolóknak, rendszeresen edzőknek.
* mondat vége: van.
De kihozhatjuk, hogy a csokitorta az izomépítés alapja, főleg ha tejszín is van hozzá, nyami.
Előbb tájékozódnod kellene, utána okoskodni.
Itt van, nézz utána, ha érdekel, nekem nincs türelmem magyarázkodni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!