Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az élesztő nélküli teljes...

Gift kérdése:

Az élesztő nélküli teljes kiörlésű tönkölybúza kenyértől szellenthetek nagyon büdöset?

Figyelt kérdés
3 napja kezdtem enni reggelire, vacsorára. És nem múlik el a gázos dolog. Szerintetek?

2013. febr. 8. 23:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
cukrot nyírfacukrot használok. Nem vagyok édességmániás amúgy se. De hát igen, elég egyszer vétkeznem. kitalálni hogy vajon minek az elhagyásával múlik el.van egy két ismerősőm aki csont soványra fogyott a szigorú diéta miatt, én is hajlamos lehetek rá. Na és a soványság magával hozza a gyenge immunrendszert is. Sok orvos ezért nem ajánlja. Persze vki úgy látja h pont vmi feldolgozatlan lelki probléma miatt nem hagyja békén az embert, ez is kilőve nálam, őszintén kiegyensúlyozott párkapcsolatom van és gyerekkorom is vidáman telt. El is fogadtam h ez van bennem, de persze keresem a kiutat belőle, mert májkárosodásba sem akarok elpusztulni a tüneteket csillapító gyógyszerektől. tanácsok ide oda rángatnak, ezt meg azt próbáld ki, ezt és azt hagyd el.. környezetemben senki nem diétázik, anyagilag is megterhelő dolog. Nem szoktam panaszkodni, de most ez talán annak tűnik.:P Köszönöm mindenkinek a kommentet, reményt nem adom fel soha, az biztos. üdv.
2013. febr. 11. 20:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommentedben árultad el amitől igen csak lehetnek szellentések! És ez a nyírfa cukor!

Véletlen nem ettél belőle többet?

Minimális mennyiségtől nincs semmi, kicsivel több esetén szellentések, nagyobb adag esetén hasmenés, attól is függ, hogy süteménnyel etted vagy csak folyadékkal ittad!

Ha még nem szokott hozzá a szervezeted akkor ez a probléma! Több hónap is lehet a hozzászokás ideje!

Továbbá, de ez csak az én véleményem, a candida diéta egy baromság, olyan tápanyagot kell nélkülözni ami igen is kell!

Az adalék diéta és a vegyszer diéta viszont nem baromság! A szervezet savasodását okozza, ahol elszaporodnak a baktériumok és immunrendszer legyengülése miatt a gombák is! Az élesztő gombát én sem értem miért ne lehetne enni.. Mi köze az élesztő gombának a candidához? :)

A lényeg, a candida gomba elszaporodását az immunrendszer akadályoza meg, ehhez pedig immunerősítőt kell enni, azaz gyümölcsöt, zöldséget és ami szintén fontos az adalék mentes és vegyszer mentes életmód! A többi kitalált dolog, illetve rossz oldalról közelítik meg a gyógyulást, mert hatásosnak biztosan hatásos amíg diétázunk, kevesebb lesz a candida gomba, de az immunrendszer stb. ugyanúgy romokban...

Sokan tapasztalták, hogy röviddel a diéta abbahagyása után újra elő jöttek a tünetek..

A gombák nem pusztulnak el, attól hogy éhesek..

Várnak a pillanatig amíg újra tápanyaghoz nem jutnak, addig vegetálnak! Ha éhezéstől elpusztulnának, akkor a diéta követően maga az emberi lény is elpusztulna, mert candida gonmára szükség van!

Egyedül az immunrendszer tartja őket kordában!

2013. ápr. 29. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam!

A Candida betegség kb. olyan kitalált betegség, mint a koleszterin! :))

2013. ápr. 29. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Még egy megjegyzés az utolsó kettő hozzászólásomhoz!

A barátnőm nagyon sokat szenvedett a hüvelyi gombától!

Az adalék mentes, vegyszer mentes életmódtól megszüntek a panaszok és a fogamzásgátló elhagyásától!

És semmilyen drasztikus diéta nem kellett hozzá, ami kínseznvedés vagy gyógyszer rá amivel nem szenvedés!

Sajnos jó biznisz a gyógyszeripar, jól csavarja a szálakat, mert szenvedni senki nem akar!

További pozitív hatások:

Eltűnt a narancs bőre is (hiába vékony, volt neki), elmúlt a fáradékonysága és még sorolhatnám!

2013. ápr. 29. 15:16
 15/20 anonim ***** válasza:
A candidiázis nagyon is valós dolog. Vélhetöen a bnödnek is az van, hiába nincs hüvelygombája, és valóban, életváltoztatással nagy eredény elérhetö, azonban a probléma még nem múlik el. Egyébként a diétát én sem ajánlanám.
2013. máj. 1. 16:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem csak volt esetleg, igen valós dolog, de itt a fő probléma az immunrendszer! Tehát így értem, hogy kamu, nem jó oldalról állatják be a dolgot!

Már nem fáradékony, jó a köz érzete, és nem is betegeskedik már!

2013. máj. 1. 18:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek hogy nemjól állítják be, azonban nemhiszem hogy segítség nélkül egykönnyen megoldható lenne probléma. Bár ki tudja, el tudom azért képzelni.

Ha esetleg érdekel, van egy ilyen köpetteszt, valószínüsítem, hogy ez egy megbízható tesztelése a candidiázisnak: [link]

2013. máj. 1. 23:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Érdekes link amit küldtél! Köszönöm!

Bár némelyik kérdés nem a gombára vezethető vissza, hanem esetleg egyes adalék anyagok függőségére, mint például a csokiban a nátrium glutamát, ez az adalék csekély függőséget okozhat, ezen kívül számtalan betegséget is!

A segítség pedig megint érdekes dolog!

A gyógyszeripar és az élelmiszer ipar elég jól alakítják a dolgot! Az élelmiszer ipar tönkreteszi a szervezetet, a gyógyszer ipar pedig "segít" helyrehozni! Jó üzlet!

Az emberi szervezet egy csodálatos rendszer, ami csodálatosan működik, ameddig meg kap minden alapanyagot hozzá, adalékok és vegyszerek nélkül ami zavart okoz!

A gyógyszerek jók, de csak az 1%-ra van szükségünk, ha megfelelően táplálkozunk!

Nem kell több 10ezrekért különféle "csodaszer"...

2013. máj. 1. 23:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nátrium-glutamátnak utánanézek, a többivel egyetértek :)
2013. máj. 2. 17:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne a candida diétát bevezetni? Én most ismerkedem még csak vele, igyekszem kizárni a kenyérféléket (búzaliszt) a tejterméket és a szénhidrátot/cukrot. Ez az elején a legfonotosabb utána már lehet kicsit enyhíteni a diétát, nem kell olyan szigorúan venni. Mindemellett sportolni kezdtem heti háromszor, és az immunrendszeremet is igyekszem erősíteni. Nekem is a nőgyógyász állapított meg gombát, már nem először, és sokszor vagyok fáradékony, fáj a hasam stb. A fent leírtakban reménykedem, hogy ha odafigyelek az étrendemre, nem úgy mint eddig, akkor talán segítek magamon
2014. márc. 5. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!