Hova kerül bennem az étel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Két hétig voltam egy táborban.
158 cm vagyok és 37 kiló.
Ugyan annyit ettem mint mindenki más, aki 165cm és 45-55kg.
Reggeli: 3májkrémes kifli.
Ebéd: változatos főttétel.
Vacsora: ismét 3 kifli/kenyér valamivel.
Eddig rá lett fogva, hogy keveset eszek.. De ugyan annyit eszek mint mások. Nah, most a kérdés, hogy akkor az én szervezetem miért nem hasznosítja fel a táplálékot, és miért nem hízok?? Hiába eszek töménytelenül, nem hízok.
Ennek mi lehet az oka??
14F
2013. febr. 2. 12:41
1/2 anonim válasza:
Lehet anyagcserezavar. Vagy szimplán genetika. Szedjél multivitamint, különös figyelemmel a B vitamin tartalomra, és egyél egészségesen. Sok zöldség, minőségi fehérje! Lehetőleg kerüld a feldolgozott élelmiszereket. Aztán meglátod...
2/2 anonim válasza:
Te ilyen vagy és ennyi. Teljesen normális. Én 27 évesen még mindig ilyen vagyok. Bármennyit zabálhatok egy deka zsír vagy izom se jön fel rám ;) Olyan szálkás vagyok mint a csiszolatlan deszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!