Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Candidás a 19 hónapos lányom!...

Zsámboki Orsolya kérdése:

Candidás a 19 hónapos lányom! Tudtok az étrendjének kialakításában segíteni?

Figyelt kérdés
A lányom a candida mellett tejallergiás is (laktózérzékeny és tejfehérje allergiás)ezért olyan recepteket várnék, amely tejmentesen elkészíthető!

2013. febr. 1. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Köszi a hasznos linket. Nálunk pont egy olyan szitu állt fenn, amirôl írnak az oldalon, azaz nagyon csúnya atópiás ekcémája volt a lányomnak és se a specifikus IgE panel, se a Pick teszt nem mutatott semmit, azaz csak enyhe mogyoró- és paradicsom allergiát. Eliminációs diéta során diagnosztizálták a tejfehérje allergiát. Ha kapott tejet bedurrant az ekcémája, ha nem, akkor javult. Étkezési naplót vezettünk és egyértelmû volt, hogy a tejfehérje szervezetbe jutásakor felerôsödtek a tünetei, ha viszont nem kapott semmi olyat, amiben van, akkor a tünetek enyhültek, vagy megszûntek.

Egy kérdés. Milyen árakkal dolgozik a doktornô? 1 biorezonanciás kúra alkalmával hetente hányszor kell menni?

Köszi és bocs, ha én kérdezek.

A linkelôs meg az utáni válaszoló vagyok.

2013. febr. 3. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Az árak:

[link]

elég húzós

2013. febr. 3. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm az árakat. A Budai Allergia Központ áraihoz képest elviselhetôek, azok ennél picit drágábbak.
2013. febr. 3. 22:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Heti 1 kezelést lehet felvenni!Én úgy kértem az időpontot, hogy az 1. vizsgálat és utána kezelés. Igaz így 15000Ft-ot fizettem ki egyszerre, de legalább egy utat megspóroltunk! Ugyanis mi kb. 80 km-re lakunk Halastól. :)
2013. febr. 4. 07:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Voltatok már kezelésen? Milyen volt? Diétával hogy álltok? Mit mondott a doktornô?

Én linkeltem a könyveket és a lányom tejfehérje allergiás

2013. febr. 18. 21:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Először a candidával kezelték a lányt, ami 4 kezelés volt!Tegnap volt az utolsó, és egyben el kezdték a tejallergiával kapcsolatos kezelést is!Már csak a cukormentes (tejmentes diéta mellett)diétát tartjuk, de 2 hét múlva el lehet kezdeni lassan visszavezetni az étrendjébe a cukrot is!A múltkor rosszul írtam, mert a tejallergiával kapcsolatos kezelések száma 3 és nem 7! Ennek értelmében még 2 kezelés hátra van! Az utolsó kezelés után 2 hétre pedig el lehet kezdeni szépen, óvatosan a tejtermékeket is adni a lánynak.Állati eredetű tejet illetve kakaót nem ihat majd (nem ajánlott), de állítólag sajtokat, tejfölt stb. ehet majd! :) És ezek után nem kell majd figyelni az összetevőket! :)
2013. febr. 19. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!