Candidás a 19 hónapos lányom! Tudtok az étrendjének kialakításában segíteni?
Köszi a hasznos linket. Nálunk pont egy olyan szitu állt fenn, amirôl írnak az oldalon, azaz nagyon csúnya atópiás ekcémája volt a lányomnak és se a specifikus IgE panel, se a Pick teszt nem mutatott semmit, azaz csak enyhe mogyoró- és paradicsom allergiát. Eliminációs diéta során diagnosztizálták a tejfehérje allergiát. Ha kapott tejet bedurrant az ekcémája, ha nem, akkor javult. Étkezési naplót vezettünk és egyértelmû volt, hogy a tejfehérje szervezetbe jutásakor felerôsödtek a tünetei, ha viszont nem kapott semmi olyat, amiben van, akkor a tünetek enyhültek, vagy megszûntek.
Egy kérdés. Milyen árakkal dolgozik a doktornô? 1 biorezonanciás kúra alkalmával hetente hányszor kell menni?
Köszi és bocs, ha én kérdezek.
A linkelôs meg az utáni válaszoló vagyok.
Voltatok már kezelésen? Milyen volt? Diétával hogy álltok? Mit mondott a doktornô?
Én linkeltem a könyveket és a lányom tejfehérje allergiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!