Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Még sohasem méregtelenítettem!...

Még sohasem méregtelenítettem! Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Tippek,tanácsok minden érdekel!!
2013. jan. 28. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább sehogy. A szervezeted elvégzi a méregtelenítést, HA megfelelően étkezel. Külön kúrákra semmi szükség.
2013. jan. 28. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak nagyon jó méregtelenítő teák. Emellé persze kell egy egészséges étrend. Méreganyagok, E betűs ételek, guar gumit és egyebeket tartalmazó dolgok teljes kivonása. Cukor, fehérkenyér fehér rizs kivonása és helyettesítése egészséges dolgokkal.

Egyél sok gyümölcsöt-zöldséget, igyál sok folyadékot. Nem üdítőt, hanem szénsavmentes vizet vagy gyógyteát.

Meg leeht próbálni egy két gyümölcs vagy folyadéknapot, de szerintem ez felesleges éhezés.

2013. jan. 28. 14:36
 3/3 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Szerintem ha nyáron kimész a kertbe 2 órát kapálni, az bőven megfelel egy méregtelenítő kúrának.
2013. jan. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!